reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja miałam, dużo z nim chodziłam, po schodach też, następnego dnia mi wypadł i rozwarcie zrobiło się większe i na oksy. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałam nie kazali mi po schodach chodzić, bo poza terenem oddziału... Mi założyli kolo 12 i kolo 21 będą ściągać. Ale czulas po tym jakiś efekt np skurcze? Bo ja nie bardzo i się martwię, ze to nic nie daje. Po oxy poszło?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Pytałam nie kazali mi po schodach chodzić, bo poza terenem oddziału... Mi założyli kolo 12 i kolo 21 będą ściągać. Ale czulas po tym jakiś efekt np skurcze? Bo ja nie bardzo i się martwię, ze to nic nie daje. Po oxy poszło?

Czułam może do 30 minut po jak mi założyli, i unormowało się , puzniej to już nie czułam, tylko ta rurka dyndała mi między nogami następnego dnia kak podłączyli oksy to miałam częste skurcze , ale nie regularne i się rozkręciło, jak w trakcie skurczu mi wody odeszły to się rozkręciło na dobre

Czułam może do 30 minut po jak mi założyli, i unormowało się , puzniej to już nie czułam, tylko ta rurka dyndała mi między nogami następnego dnia kak podłączyli oksy to miałam częste skurcze , ale nie regularne i się rozkręciło, jak w trakcie skurczu mi wody odeszły to się rozkręciło na dobre

A no to jak u mnie na początku nawet bolalo a teraz to mniej niż okres boli albo w ogóle... Dajesz mi nadzieję. Dlaczego ciągle pod górkę jakby malo człowiek wycierpial cos czuje ze samo ściągnięcie tego i badanie po bedzie gorzej bolalo

Eh, a ja chyba się przeziębiłam. Boli mnie gardło i trochę głowa. Znacie jakieś sprawdzone sposoby? Jestem aktualnie na piciu herbaty z imbirem, miodem i cytryną. Gdzie ja to złapałam :(

A no to jak u mnie na początku nawet bolalo a teraz to mniej niż okres boli albo w ogóle... Dajesz mi nadzieję. Dlaczego ciągle pod górkę jakby malo człowiek wycierpial cos czuje ze samo ściągnięcie tego i badanie po bedzie gorzej bolalo

Hehe pewnie tak , chodź dużo po korytarzu, ja chodziłam jak nawiedzona[emoji14]mi sam wypadł, ale ja miałam go dłużej [emoji4]A ile dni po terminie jesteś?

reklama
Do góry