Agnieś191
Fanka BB :)
Febinion natal 2Dziewczyny a jakie witaminki dla kobiet w ciąży bierzecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Febinion natal 2Dziewczyny a jakie witaminki dla kobiet w ciąży bierzecie?
Nie dajmy sie zwariowac[emoji6] musialybysmy sie w szklanej kuli zamknac zeby uniknac wszystkich zagrozen
Będę przypominała sobie Twoją wypowiedź gdy znowu zacznę się czymś martwić.Maluszki sa w brzuchach bezpieczne i beda szczesliwsze jak Mamy beda spokojne i szczesliwe, a nie zmartwione i wystraszone [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi endokrynolog kazał brać Wit D 2000 i Jod 200. Później gin zalecił brać mi tylko Pregna Plus, bo zawiera wszystkie te witamy, więc wygodniej. I dodatkowo jeszcze MumOmega i Magne b6.Ja biorę Fenibion 2 dodatkowo lykam magnez i Wit d i jeszcze kwas foliowy bo mi endokrynolog zaleciła większe dawki niż te w witaminkch.
Zastanawiam się też nad Wit c bo mam pełno małych siniakow na rękach i nogach ale poczekam chyba z tym do wizyty u lekarza i się zapytam czy to coś pomoże
Gratuluję [emoji8] zdrowia duuuuzoUrodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru
No właśnie ja na ostatniej miałam kilogram mniej, jutro mam prenatalne i na wadze widzę 400g więcej ale nie wiem czy to nie od śniadania.
Ja też w środę boje się bardzoGosiu napisz koniecznie po prenatalnych co i jak [emoji1317][emoji8] ja mam w środę i już mocno przeżywam [emoji50]
Ja już tez zaczynam się przejmować. Wszystkie objawy ciąży nawet mi dzisiaj ustąpiły koło 16-17 napiszeGosiu napisz koniecznie po prenatalnych co i jak [emoji1317][emoji8] ja mam w środę i już mocno przeżywam [emoji50]
Ja też w środę boje się bardzo