reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A Ty masz termin zaraz po mnie :) Jak się czujesz? Z marcowych mam to chyba my dwie jesteśmy.
Jaka waga była na ostatnim USG? Hehe... dobra kończę z tymi pytaniami.

4 marca mamy termin , ale mały tak ładnie rośnie , że doktorek mówi o terminie tydzień wcześniej USG robiłam tydzień temu w środę ( 25tc 4dni) mały ważył już 873 gramy :)

Czuję się nieźle , jedyne co mi bardzo dokucza to straszny problem ze snem ... No i martwią mnie skurcze macicy , czasem dość częste ale na to łykamy codziennie magnez i nospe forte :)

A jak Twoje maleństwo i samopoczucie ? :)

4 marca mamy termin , ale mały tak ładnie rośnie , że doktorek mówi o terminie tydzień wcześniej USG robiłam tydzień temu w środę ( 25tc 4dni) mały ważył już 873 gramy :)

Czuję się nieźle , jedyne co mi bardzo dokucza to straszny problem ze snem ... No i martwią mnie skurcze macicy , czasem dość częste ale na to łykamy codziennie magnez i nospe forte :)

A jak Twoje maleństwo i samopoczucie ? :)

Moje maleństwo ponoć nie takie malutkie :p U nas w 25 + 6 miał 910 g, ale o szybszym terminie rodzenia nie słyszałam :p Masz umówiony termin na USG trzeciego trymestru?
My czujemy się dobrze, skurczy i twardnień nie mam, więc nie pomogę. A śpię dosyć dobrze, sporadycznie wybudzam się i nie mogę zasnąć (tak miałam wczoraj), ale za to dziś mega się wyspałam. :) Na jakim etapie masz wyprawkę?

Ja miałam mdłości, ale przez całą ciążę mogę policzyć na palcach jednej ręki, a wymiotów na całe szczęście nie było.

Moje maleństwo ponoć nie takie malutkie :p U nas w 25 + 6 miał 910 g, ale o szybszym terminie rodzenia nie słyszałam :p Masz umówiony termin na USG trzeciego trymestru?
My czujemy się dobrze, skurczy i twardnień nie mam, więc nie pomogę. A śpię dosyć dobrze, sporadycznie wybudzam się i nie mogę zasnąć (tak miałam wczoraj), ale za to dziś mega się wyspałam. :) Na jakim etapie masz wyprawkę?

Ja miałam mdłości, ale przez całą ciążę mogę policzyć na palcach jednej ręki, a wymiotów na całe szczęście nie było.

Haha lekarze stale mnie zaskakują a mały i tak wyjdzie kiedy zechce ♥️
Oooh to bardzo podobnie do naszego maluszka :)

Kolejną wizytę i USG mam 20 grudnia, przy każdej okazji próbujemy zrobić USG w 3d , ale mały nie współpracuje może na święta zrobi nam prezent :)

Oooooh wyprawka ... mam tyle ubranek , że nie mieszczą się w szafie mam nadzieję, że zdąży ubrać choć raz każde z nich Nie sądziłam, że zakupy dla maluszka sprawią mi taką frajdę
Ponadto w tym tygodniu kupiliśmy już łożeczko, komodę, przewijak i Szumisia :)
Mam też pościele i ochraniacze do łożeczka , kołderki, rożek i matę do zabawy .
W przyszłym miesiącu chcielibyśmy kupić już wózek ...
Będziemy przed samym porodem się przeprowadzać do nowego domu więc postanowiłam mieć ‚z głowy’ chociaż wyprawkę :)
Powiedz proszę, że nie tylko ja sfiksowałam i też masz ogrom rzeczy

No właśnie dziewczyny co jecie? Ja też już nie mam pomysłów na przekąski, obiady. Coś bym zjadła, ale nie wiem co. A jak już jem (niby to na co miałam ochotę) to tracę apetyt.
Ciesz się,że nic specjalnego za Tobą nie chodzi ;) Nabrałam ochoty na konfiturę jagodową więc wracając od lekarza przeszukam okoliczne sklepy:D Maluch zaczyna mnie terroryzować;)

Haha lekarze stale mnie zaskakują a mały i tak wyjdzie kiedy zechce [emoji813]️

Kolejną wizytę i USG mam 20 grudnia, przy każdej okazji próbujemy zrobić USG w 3d , ale mały nie współpracuje może na święta zrobi nam prezent :)

Oooooh wyprawka ... mam tyle ubranek , że nie mieszczą się w szafie mam nadzieję, że zdąży ubrać choć raz każde z nich Nie sądziłam, że zakupy dla maluszka sprawią mi taką frajdę
Będziemy przed samym porodem się przeprowadzać do nowego domu więc postanowiłam mieć ‚z głowy’ chociaż wyprawkę :)
A ktora mate do zabawy kupilas?

Haha lekarze stale mnie zaskakują a mały i tak wyjdzie kiedy zechce ♥️

Dom brzmi "będzie dużo miejsca" :D u mnie tego miejsca nie jest tak dużo i z wyprawką jest ciężko. Mam zaledwie kilka bodziaków, 5 pajacyków, leżaczek tiny love, butelki i ostatnio przyszedł do mnie katarek. Tak patrząc, to chyba jestem w czarnej dupie xDDD
Ale łóżeczko wybrane, fotelik i wózek też więc kwestia zamówienia. Co do ubranek, to czekam na promocje.

reklama
Do góry