Ja też do tej pory ani razu nie wymiotowalam (13 tc + 6).3 moje bratowe dziewczyni ani jeden paw hehe więc jedni tak mówią drudzy tak
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też do tej pory ani razu nie wymiotowalam (13 tc + 6).3 moje bratowe dziewczyni ani jeden paw hehe więc jedni tak mówią drudzy tak
A Ty masz termin zaraz po mnie Jak się czujesz? Z marcowych mam to chyba my dwie jesteśmy.
Jaka waga była na ostatnim USG? Hehe... dobra kończę z tymi pytaniami.
No właśnie dziewczyny co jecie? Ja też już nie mam pomysłów na przekąski, obiady. Coś bym zjadła, ale nie wiem co. A jak już jem (niby to na co miałam ochotę) to tracę apetyt.Co wtedy wcinasz? Bo mi pomysły się kończą
4 marca mamy termin , ale mały tak ładnie rośnie , że doktorek mówi o terminie tydzień wcześniej USG robiłam tydzień temu w środę ( 25tc 4dni) mały ważył już 873 gramy
Czuję się nieźle , jedyne co mi bardzo dokucza to straszny problem ze snem ... No i martwią mnie skurcze macicy , czasem dość częste ale na to łykamy codziennie magnez i nospe forte
A jak Twoje maleństwo i samopoczucie ?
Oooo tak uszami to właśnie by się zgadzało...Joko, może wody uszami popłynęły? Skoro między nogami sucho to na szczęście nie to ale nie dziwię się,że jesteś bardzo czujna! Jeszcze chwila u maluszek będzie obok
Moje maleństwo ponoć nie takie malutkie U nas w 25 + 6 miał 910 g, ale o szybszym terminie rodzenia nie słyszałam Masz umówiony termin na USG trzeciego trymestru?
My czujemy się dobrze, skurczy i twardnień nie mam, więc nie pomogę. A śpię dosyć dobrze, sporadycznie wybudzam się i nie mogę zasnąć (tak miałam wczoraj), ale za to dziś mega się wyspałam. Na jakim etapie masz wyprawkę?
Ja miałam mdłości, ale przez całą ciążę mogę policzyć na palcach jednej ręki, a wymiotów na całe szczęście nie było.
Ciesz się,że nic specjalnego za Tobą nie chodzi Nabrałam ochoty na konfiturę jagodową więc wracając od lekarza przeszukam okoliczne sklepy Maluch zaczyna mnie terroryzowaćNo właśnie dziewczyny co jecie? Ja też już nie mam pomysłów na przekąski, obiady. Coś bym zjadła, ale nie wiem co. A jak już jem (niby to na co miałam ochotę) to tracę apetyt.
A ktora mate do zabawy kupilas?Haha lekarze stale mnie zaskakują a mały i tak wyjdzie kiedy zechce [emoji813]️
Oooh to bardzo podobnie do naszego maluszka
Kolejną wizytę i USG mam 20 grudnia, przy każdej okazji próbujemy zrobić USG w 3d , ale mały nie współpracuje może na święta zrobi nam prezent
Oooooh wyprawka ... mam tyle ubranek , że nie mieszczą się w szafie mam nadzieję, że zdąży ubrać choć raz każde z nich Nie sądziłam, że zakupy dla maluszka sprawią mi taką frajdę
Ponadto w tym tygodniu kupiliśmy już łożeczko, komodę, przewijak i Szumisia
Mam też pościele i ochraniacze do łożeczka , kołderki, rożek i matę do zabawy .
W przyszłym miesiącu chcielibyśmy kupić już wózek ...
Będziemy przed samym porodem się przeprowadzać do nowego domu więc postanowiłam mieć ‚z głowy’ chociaż wyprawkę
Powiedz proszę, że nie tylko ja sfiksowałam i też masz ogrom rzeczy
Haha lekarze stale mnie zaskakują a mały i tak wyjdzie kiedy zechce
Oooh to bardzo podobnie do naszego maluszka
Kolejną wizytę i USG mam 20 grudnia, przy każdej okazji próbujemy zrobić USG w 3d , ale mały nie współpracuje może na święta zrobi nam prezent
Oooooh wyprawka ... mam tyle ubranek , że nie mieszczą się w szafie mam nadzieję, że zdąży ubrać choć raz każde z nich Nie sądziłam, że zakupy dla maluszka sprawią mi taką frajdę
Ponadto w tym tygodniu kupiliśmy już łożeczko, komodę, przewijak i Szumisia
Mam też pościele i ochraniacze do łożeczka , kołderki, rożek i matę do zabawy .
W przyszłym miesiącu chcielibyśmy kupić już wózek ...
Będziemy przed samym porodem się przeprowadzać do nowego domu więc postanowiłam mieć ‚z głowy’ chociaż wyprawkę
Powiedz proszę, że nie tylko ja sfiksowałam i też masz ogrom rzeczy
A ktora mate do zabawy kupilas?