reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja za niecałe 4 tyg mam cc, ale dlatego, że dzidzia odwrócona jest główką w górę nie w dół. Chciałam naturalnie, bo właściwie całą ciąże mam wręcz książkową, co nie znaczy bez uniedogodnień, bo te są zawsze, ale pośladkowy porod nie wchodzi w grę, nikomu też nie dam obracać dziecka. Za małą dam się pokroić, więc niech tak będzie.
Co do imienia... u nas będzie Żywia.

@M@gda a jak Zywka się obróci będziesz rodzić sn ? U mnie Mały obrócił się w 37 tc i tak czekam teraz z niecierpliwością

Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem dla dziewczynki. To powszechniejszy problem niż sądziłam, a wszystko przez naszych mężów :D

U nas byl problem z imieniem dla chlopca. Po prostu nie bylo zadnej opcji, ktora nam sie obojgu podobala. Wiec jak sie okazalo, ze corka to odetchnelismy [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry