reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Żywii moze 10 czy 20 w kraju. Ale nie chodzilo mi o to zeby byla jedna jedyna, bo wtesy wymyslilabym imie :d a raczej o rzadkie imie, ale z dobra wrozba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem bo już nie raz o tym pisałaś. Chodziło mi tylko o to że osoby o tym imieniu robią karierę:) . Od razu jak zobaczyłam to pomyślałam o Was

reklama
Hehe mój tez tak zareagował [emoji12]ale ja mam łatwość wpajania moje m roznych rzeczy [emoji13][emoji847] narazie czekamy na X bądź Y

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja jak chce cos kontrowersyjnego to najpierw proponuje jakas mega kontrowersyjna opcje i pushuje, za 2 cz 3 dni to mniej kontrowersyjne na czym mi zalezy jest juz akceptowalne ;)

U nas wszystkie imiona z "R" odpadają, bo mąż ma lekką wadę wymowy a to jego wielki kompleks. Trochę wymyśla, bo prawie w ogóle tego nie słychać... no ale w efekcie przez to "R" mamy jeszcze trudniej z wyborem imion :p

A mnie sie podoba... lepiej niz Julka czy inne mega popularne imie... ale to tylko moje zdanie.

Nie chodzi o to że się nie podoba. Ale takie są skojarzenia a wiem jakie dzieciaki w szkole są okrutne i całe dzieciństwo pewnie by było Klementyna mandaryna i inne takie bzdety[emoji14] staram się myśleć o wszystkim jak wybiera się imię dla dziecka na całe życie [emoji4]

---32tc---

Cześć dziewczyny :) Zastanawiam się od którego tygodnia mniej więcej widać brzuszek i można poczuć jak dzidziuś się porusza? Jak było u Was? U mnie póki co widać tylko lekkie wzdęcie [emoji14] ale zakupiłam sobie już jedne spodnie ciążowe, bo większość spodni mam bardzo obcislych i jakoś nie czułam się komfortowo.
Ja spodnie juz musialam nosic w 10tc a pierwsze ruchy czulam w polowie 15tc i to bylo takie uczucie pekajacych babelkow[emoji3] potem z kazdym tygodniem nasilalo się i przemienilo sie w kopniaczki, teraz mam 20tc i czasami reka czuje jak kopie[emoji7] moje 362 gramy szczescia.

reklama
Mi sie irena tylko z jednym zartem kojarzy:

1510950172-529270c871ea2f51-aaaaaa.jpeg

Do góry