reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O ja chciałam Ignasia ale mąż kręcił nosem, on chciał Sebastiana to ja kręcił am nosem no i wytypowalismy Filipa [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz chcial Irena - powiedzialam, ze po moim trupie. A do brzucha mowi Zdzichu[emoji13][emoji38] Dopiero jak poznalismy plec to przestal i zaczal mowic Lili.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Faceci tak mają... U mnie ma być dziewczynka Marcelinka i to mąż chciał mi się średnio podobało ale jak już się osłuchałam to i mi pasuje. Chłopak byłby Ignaś.
Mi i mężowi też podobał się Ignas, ale stanęło na Antosiu. Mi podobał się jeszcze Franek, ale zawsze chciałam Michała - po dziadku. I ostatecznie stanęło na Antoni Michał. Dla dziewczynki chcę tylko jedno imię. Jak po ślubie zechce mieć 2 nazwiska, to już trochę za dużo wg mnie 2 imiona i 2 nazwiska :)

Teraz zapytałam męża, że może Klementynka. A on, że Klementynka to taka mandarynka. I weź z takim dyskutuj...
U nas imię dla dziewczynki to byłby faktycznie problem.
Na imię Nina usłyszałam od M. "Nina-słonina"! ;)
Za to on chciał Amelie na co nigdy się nie zgodzę bo to nazwa jednostki chorobowej i tłumacząc z łaciny oznacza wrodzony brak kończyn! :o
Oby na kolejnym usg siusiak nie odpadł bo będzie w domu wojna;)

Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.
Kochana gratulacje[emoji11][emoji11][emoji11]
A jakie wymyśliłaś? Mi się Lena Liliana Milena Anastazja Hanna podobają na przykład [emoji6]

---32tc---
Mi sie liliana podoba ale m stwierdzil ze lilka super jak jest mala a pozniej to te zdrobnienia srednio...

Wiec pewno padnie na dwa pozostale typy o ile bedzie dziewczynka czyli Nadia lub Nicole

A co do chlopca (i tu obstawiam na 90%) to nie mozemy sie dogadac... na chwile obecna stabelo ze Nikoden albo Alex ale bie mam fajniejszych pomyslow
[emoji23] sorry ale pomyślałam to samo [emoji23]

---32tc---
Ja tez[emoji1]

Nie bylam w kalendarzu zapisana, ale jestem po polowkowym wszystko w normie no i bedziemy mieli dziewczynke!!! [emoji3] frania nie bedzie [emoji23]chyba ze jeszcze cos wyrosnie. Malutka sie smiala i raczkami zaslaniala buzke, wazy juz 350g. Ale mega szczesliwa jestem. Zdjęcia nie bralam bo mala glowka do dolu byla i buzke zaslaniala.

Super, gratuluję!!! i witam w gronie mam córeczek :rofl2:

Moj maz chcial Irena - powiedzialam, ze po moim trupie. A do brzucha mowi Zdzichu
emoji13.png
emoji38.png
Dopiero jak poznalismy plec to przestal i zaczal mowic Lili.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha...Zdzichu i Irena...popłakałam się ze śmiechu! :D:D:D

reklama

Gratuluję córeczki!

Do góry