reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gaja i lili ostatnio zaproponowalam to krecil nosem jemu podoba sie Agatka ale mi nie pasuje jakos zwlaszcza ze beda mowic w skrocie Aga jak na jego siostre, nie mam nic do niej oczywiscie ale wolalabym inne[emoji4] bedzie dylemat

Agatka jest super nieskromnie powiem [emoji23][emoji16] Na mnie nigdy Aga nikt nie mowil. Babcia mowila Agusia, a maz mowi Adzka hehe [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi kiedyś wpadło do głowy imię Felicja. Mąż mnie wysmial. Powiedział, że Felicja może być tylko skoda - skoda Felicia :p Nawet ne chce szukać innego imienia. Mówi, że już wybrane i koniec.

Mi kiedyś wpadło do głowy imię Felicja. Mąż mnie wysmial. Powiedział, że Felicja może być tylko skoda - skoda Felicia [emoji14] Nawet ne chce szukać innego imienia. Mówi, że już wybrane i koniec.
Hehe mieliśmy z mężem kiedyś Skodę Felicję matko najgorsze auto świata to było [emoji23]

---32tc---

A czym grozi przenoszenie bo się nie orientuję?

---32tc---

Nawet w pelni zdrowe lozysko od 40tyg sie stazeje i w 42tyg moze juz byc za stare by dobrze odzywiac dziecko. Wg mojej lekarki zwieksza sie tez ryzyko zatruc ciazowych stad wiele porodow w 42tyg jest z “kolorowymi” wodami plodowymi. No, a jesli przy tym dziecko jest duze to 2tyg wiecej oznacza ok pol kilograma wiecej wiec trudniejszy porod sn.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry