reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niestety nie można też pić, a na pewno masz obciążenie glukozą czy samą glukozę na czczo?

Sama glukoza na czczo

Hmm...a ja dupka skoncze za 3dni to bedzie 15 tydz a luteine w 17. I oczywiście troche sie martwie.

Ja juz od 2 tyg mam 2x2 z 3x2 luteina a dupek dalej 3x1

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Jasne! :)
Dawaj jakies szczegoly o sobie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 28 lat. Jetem w ciąży po in vitro. Zanim się udało przeszłam 3 procedury ivf. Nie wiem co jeszcze mogę napisać... :)
Wczoraj miałam usg genetyczne i lekarz powiedział, że dzidziuś to dziewczynka :) Oczywiście dodał, że to jeszcze do potwierdzenia. Zastanawiam się czy w 12 tc faktycznie można już mniej więcej stwierdzić płeć, czy raczej na tym etapie jest nadal po 50 % dla dziewczynki i chłopczyka. Jak było w Waszym przypadku? Czy na kolejnych badaniach usg potwierdziła się płeć dzidziusia? :)

Mam 28 lat. Jetem w ciąży po in vitro. Zanim się udało przeszłam 3 procedury ivf. Nie wiem co jeszcze mogę napisać... :)
Wczoraj miałam usg genetyczne i lekarz powiedział, że dzidziuś to dziewczynka :) Oczywiście dodał, że to jeszcze do potwierdzenia. Zastanawiam się czy w 12 tc faktycznie można już mniej więcej stwierdzić płeć, czy raczej na tym etapie jest nadal po 50 % dla dziewczynki i chłopczyka. Jak było w Waszym przypadku? Czy na kolejnych badaniach usg potwierdziła się płeć dzidziusia? :)
U mnie się potwierdziła. Od początku był syn :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie,że dołączyłaś do nas:)
Kilka stron wcześniej wrzuciłam fotke z usg genetycznego. Nie przewiduję zmiany płci u malucha;)

U mnie w 12tygodniu lekarz nic nie powiedzial. Plec poznalam w 16tyg i potem sie potwierdzila - mam corcie.
Na kiedy masz termin porodu?
Myslicie juz nad imieniem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry