Agnieś191
Fanka BB :)
A i @Ropuszka666 lub @Pixie_Dixie dopiszcie mnie do kalendarza. 28.12 polówkowe i 12.05.2018 termin porodu. Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe fajny termin ja mam urodziny 14 maja[emoji6]A i @Ropuszka666 lub @Pixie_Dixie dopiszcie mnie do kalendarza. 28.12 polówkowe i 12.05.2018 termin porodu. Dzięki
Prawie Same dziewczynki w brzuszkach się chowają [emoji4]Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi idzie na pewniaka.
U ciebie parka więc nie same!!!Prawie Same dziewczynki w brzuszkach się chowają [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No dokladnieJa co do płci wątpliwości nie mam
Tak rośnie dziś mam ktg ,ale już bez wizyty a w piątek na wywołanie, raczej nic samo nie ruszy [emoji57]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy poród też miałam wywoływany , ale 2 dni przed terminem, bo leżałam już 2 tyg. Na patologii przez małopłytkowość i miałam nadzieję że teraz samo ruszy , ale nic na ktg dziś jeden mikro skurcz [emoji23]jesteś na zamkniętym forum też?Kurczę ja się boję wywoływania, jakoś że to będzie długo powoli i boleśnie choć niewiem może sobie wkrecam, a pierwszy synek jak ? Zaczelo sie wszystko samo ? Ja mam wizytę w poniedziałek ostatnią i strasznie jestem ciekawa jak tam , ale też nic nie czuje póki co ...
Wez magnez i nospe i jak czujesz sie niepewnie to zadzwon do lekarzaDziewczyny zaczyna mnie boleć brzuch? jajniki? no sama nie wiem, coś w stylu jak na miesiączkę. Dzidzia aktualnie się rusza, ale nie wiem jakoś mnie to niepokoi. Pierwszy raz coś takiego mam.