reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco :p:D bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka ;) że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi :-) :) idzie na pewniaka.

Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco :p:D bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka ;) że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi :-) :) idzie na pewniaka.
Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!

---32tc---

reklama
Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!

---32tc---
No właśnie już nic u Ciebie się nie zmieni ;) Jeszcze to usg w klinice jest takie ciemne i średnio cokolwiek widać na prenatalnych to był super sprzęt.

Do góry