reklama
meg86
Fanka BB :)
Ja też tak miewam i do tego takie Uczucie jakby kolka lapalaDziewczyny czy macie takie kłucie jakby szpilki wam ktoś wkładał w podbrzuszu (Ja akurat z prawej strony) jak dzidziuś się rusza!?
katharina203
Niby kolke tez czesto mialam po jednej stronie...Ja też tak miewam i do tego takie Uczucie jakby kolka lapala
Chocolateri
Dziekuje [emoji4] Już się nie pali. Dobra dusza już mi dzisiaj wysyła , a oprócz tego dostawa ż Pl expres dzisiaj wyszła.Mysle intensywnie, mam troche, ale mam tez gruntowny remont, wiec jak znajde to sie odezwe.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
UffffJa miałam tak w niedzielę właśnie z lewej strony na dole gdzie jest Filip.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No to znaczy się że to norma... Ja już schiz że szyjka się jeszcze bardziej skracaJa też tak miewam i do tego takie Uczucie jakby kolka lapala
Agnieś191
Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi idzie na pewniaka.
Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!Dziś miałam ostatnią wizytę w klinice 14t4d wszystko dobrze. Pytam o płeć a lekarz chyba jądra nagle zrobiło mi się gorąco bo na prenatalnych usłyszeliśmy, że dziewczynka ale po chwili nie nic nie wisi nie ma siusiaka że to obrzęknięte wargi. Powiem Wam, że już się nastawiłam na dziewczynkę a z tyłu głowy mam, że siusiak jej wyrośnie haha. Jeszcze nic nie kupuje różowego na co mąż ale ja widziałem nic jej między nogami nie wisi idzie na pewniaka.
---32tc---
reklama
Agnieś191
No właśnie już nic u Ciebie się nie zmieni Jeszcze to usg w klinice jest takie ciemne i średnio cokolwiek widać na prenatalnych to był super sprzęt.Hehe u nas co USG Mała wdzięcznie pokazuje co ma między nogami, ale też mam stres [emoji23] tyle że to już 8miesiac więc proszę bez niespodzianek przy porodzie!!!
---32tc---