kredka82
Fanka BB :)
A mial byc arbuz? Bo mi tez sie z dynia skojarzylo[emoji23] ale super[emoji11]Dynia ha ha ha
Zaraz złożę reklamację u męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mial byc arbuz? Bo mi tez sie z dynia skojarzylo[emoji23] ale super[emoji11]Dynia ha ha ha
Zaraz złożę reklamację u męża
Moze to melonA mial byc arbuz? Bo mi tez sie z dynia skojarzylo[emoji23] ale super[emoji11]
Leżała większość dnia.Zero wychodzenia z domuLeżakowaniu czy leżeniu!?!
Dziś mam lepszy humor . Zobacz załącznik 829302
Brzusio super [emoji6][emoji6][emoji6]Dziś mam lepszy humor . Zobacz załącznik 829302
Cudeńka [emoji6]Ja leżeć nie muszę ale też staram się leżeć w dzień jak najwięcej. Torby już spakowane. Jedna dla mnie do szpitala, osobna dla dzieciaczkow do szpitala i osobna na wyjście która mąż będzie miał przywieść.
A dziś wybrałam się na miasto kupić sobie kozaki i dziewczyny zobaczcie jakie kozaki sobie kupiłam[emoji23][emoji23][emoji23]:![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio takie mialam..Dziewczyny czy macie takie kłucie jakby szpilki wam ktoś wkładał w podbrzuszu (Ja akurat z prawej strony) jak dzidziuś się rusza!?
Ja miałam tak w niedzielę właśnie z lewej strony na dole gdzie jest Filip.Dziewczyny czy macie takie kłucie jakby szpilki wam ktoś wkładał w podbrzuszu (Ja akurat z prawej strony) jak dzidziuś się rusza!?