Karmię w łożku, bo razem śpimy, w dzien na kanapie. Jednak jak jestem u babci, która ma wąski fotel z drewnianymi podłokietnikami to jest mi bardzo wygodnie.Dziewczyny a kupowalyscie może fotel do karmienia piersią bo ja mam dylemat... Mały będzie u nas w sypialni i wypadałoby wstawić tam fotel... Polecacie jakiś w rozsądnej cenie!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
No Wlasnie Ja mysle bad uszakiem also taken fotelem bujanym drewnianymKarmię w łożku, bo razem śpimy, w dzien na kanapie. Jednak jak jestem u babci, która ma wąski fotel z drewnianymi podłokietnikami to jest mi bardzo wygodnie.
Miało byc: ja myślę nad uszakiem albo takim fotelem bujanym drewnianymNo Wlasnie Ja mysle bad uszakiem also taken fotelem bujanym drewnianym
Muszę coś z tym fotelem wykombinować....
Ale nawet nie mogę na razie iść i pooglądać bo nie ruszam się z domu tylko na taras na chwilę i już... Staram się duuuuzo leżeć. A teraz jak poszłam kolację sobie zrobić to tak mnie krzyż boli (taż zwyrodnieniowo - czasem przrd ciążą tak miałam jak za dużo stalam) a teraz już po 5 minutach stania mnie te plecy bolą... Kurcze martwię się żeby ta szyjka mi się nie skracala jeszcze bardziej. I dziś chyba z 15 skurczy miałam (twardnien). Ale dr kazała się oszczędzać i polegiwac a nie leżeć cały czas... Zobaczymy w środę jak będzie...
Ale nawet nie mogę na razie iść i pooglądać bo nie ruszam się z domu tylko na taras na chwilę i już... Staram się duuuuzo leżeć. A teraz jak poszłam kolację sobie zrobić to tak mnie krzyż boli (taż zwyrodnieniowo - czasem przrd ciążą tak miałam jak za dużo stalam) a teraz już po 5 minutach stania mnie te plecy bolą... Kurcze martwię się żeby ta szyjka mi się nie skracala jeszcze bardziej. I dziś chyba z 15 skurczy miałam (twardnien). Ale dr kazała się oszczędzać i polegiwac a nie leżeć cały czas... Zobaczymy w środę jak będzie...
ewelin86
Fanka BB :)
Ja miałam mdłości pod koniec 1 trymestru i na początku 3 [emoji3] i zawsze jak musiałam z domu wyjść [emoji23][emoji23] chyba mały nie chciał nigdzie wychodzić [emoji23][emoji23]Ja jeszcze nieraz wieczorami mam.mdlosci i wymiotuje. Musze chyba mniejsze porcje jesc bo ni sie chyba jelita kurcza
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Też tak miałam a teraz mogę już zjeść troszkę więcej innych rzeczy .No ja też zmuszam się żeby choc trochę mięsa zjeść. Też na mleczne produkty nie mam ochoty i też zmuszam się choc dwa jajka w tygodniu zjeść. Jedyne co mi wchodzi to ser żółty. A do słodyczy mnie tez nie ciągnie. Strasznie zdrowe mam to odżywianie, ważę mniej niż przed ciążą
Na slodkie mam ochotę bardzo rzadko
ewelin86
Do ja mięsa praktycznie nie jadłam, bo mnie odrzucało. Kanapki non stop z żółtym serem jadłam i słodyczy wogole. I tak przez całą ciążę. A później musiałam żelazo brać, bo miałam mała anemię. Aaa i jak tylko odkręcilam słoik z kawą to musiałam uciekać bo mi tak śmierdziala. Dopiero pod koniec jak piłam kawę to było okNo ja też zmuszam się żeby choc trochę mięsa zjeść. Też na mleczne produkty nie mam ochoty i też zmuszam się choc dwa jajka w tygodniu zjeść. Jedyne co mi wchodzi to ser żółty. A do słodyczy mnie tez nie ciągnie. Strasznie zdrowe mam to odżywianie, ważę mniej niż przed ciążą
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nataliaa93
Mam do was pytanie, wyszła mi wysypka na ręce i mnie swędzi, byłam w aptece, kazali pić wapno.. Jestem w 35 tc. Miala tak któraś z was? Co to może byc? Czytałam w necie o cholestazie ale to głównie swędza dłonie i stopy
reklama
Też miałam delikatną wysypkę na rękach i nogach. Nikt mi nie powiedział co to. Może coś zjadłam co mnie uczuliło? W każdym razie przeszło. Piłam wapno, tylko trzeba uważać zeby nie pic w tym samym czasie co się je tabletki z witaminami. Chyba dlatego, że wapno utrudnia wchłanianie żelaza.Mam do was pytanie, wyszła mi wysypka na ręce i mnie swędzi, byłam w aptece, kazali pić wapno.. Jestem w 35 tc. Miala tak któraś z was? Co to może byc? Czytałam w necie o cholestazie ale to głównie swędza dłonie i stopy