reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój też w zimę się urodził. Ja bym już nie przykrywala. Wiesz dzidzia będzie ubrana na długie rękawy i rożek wiec nie będzie zimno. Ale jak będziesz w nocy wstawać na karmienie to zobaczysz czy mu zimno i wtedy możesz troszeczkę przykryć kocykiem. Powinno spać na płasko. Wiesz co, co do tej poduszki do ulewania to nie pomogę.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję ci bardzo

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Głupie pytanie jak na 4 w nocy ale cóż... Powiedzcie mi dziewczyny jak wy pralyscie ochraniacze na łóżeczko i rożek!? Ręcznie czy w pralce? I czy pralyscie tylko to z czym dziecko ma bezpośredni kontakt czy np kołdrę i poduszkę też?!

ochraniacz na łóżeczko już wystawiłam żeby się wietrzył bo go nie piorę a rożki normalnie w pralce;) i prasowałam

1508488839-aaaaaa.jpeg

To właśnie moje wczorajsze zakupy... Czyli ta poduszkę to pod materac daję!?!?!? Jak to?!?!

1508488839-aaaaaa.jpeg

To właśnie moje wczorajsze zakupy... Czyli ta poduszkę to pod materac daję!?!?!? Jak to?!?!

Tak pod materac...i on sie unosi i ma niby powodowac nie cofanie sie tresci pokarmowej. Jej nie musisz prac bo nie bedzie miec kontaktu z dzieckiem. Tylko najpierw poczekaj czy ci dziecko bedzie ulewac ponad norme....

Hej dziewczyny!!! Miłego dnia a dzień zapowiada się znowu ładny!!!
To mówicie że kołderka na początku będzie mi zbędna!?! Sorry że tak dopytuje... Czyli jak synuś będzie w rozku to już niczym go nie przykrywać!?

Ja tez jeszcze kolderki nie uzywalam. Moja spala w rozku, bardzo to lubila. Teraz jak j kocykiem przykryje to wlazi pod niego cala [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak pod materac...i on sie unosi i ma niby powodowac nie cofanie sie tresci pokarmowej. Jej nie musisz prac bo nie bedzie miec kontaktu z dzieckiem. Tylko najpierw poczekaj czy ci dziecko bedzie ulewac ponad norme....

Dokladnie! Moze wogole tej poduszki potrzebowac nie bedziesz. Najlepiej, zeby maluch spal calkiem na plasko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Głupie pytanie jak na 4 w nocy ale cóż... Powiedzcie mi dziewczyny jak wy pralyscie ochraniacze na łóżeczko i rożek!? Ręcznie czy w pralce? I czy pralyscie tylko to z czym dziecko ma bezpośredni kontakt czy np kołdrę i poduszkę też?!

Tylko poszewki na kołderkę i poduszkę oraz z ochraniaczy, rożek tez w pralce, a potem prasowanie.

reklama
Też miałam delikatną wysypkę na rękach i nogach. Nikt mi nie powiedział co to. Może coś zjadłam co mnie uczuliło? W każdym razie przeszło. Piłam wapno, tylko trzeba uważać zeby nie pic w tym samym czasie co się je tabletki z witaminami. Chyba dlatego, że wapno utrudnia wchłanianie żelaza.
Dzwonilam dzisiaj do lekarza, kazał pić dalej wapno i obserwować jak do poniedziałku nie zejdzie to mam do niego podjechać :) wydaje mi się że już jest troche lepiej :)

Do góry