Ja mdłości nie mam ale z tym apetytem to tak roznie. Mieso z laska zjem jedynie co mi smakuje to owoce i słodycze [emoji6]No niestety, chyba tylko ja zostałam [emoji14] Liczę że jak skończę 16 tygodni to będę miała full energii i swietny apetyt
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
a ja jestem w 7miesiacu i wymiotuje...nie znasz dnia ani godziny
Znam to [emoji12]a jak Twoje przeziebienie ? Kaszel odpuścił ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Dziewczyny przyszło dziś łóżeczko dostawne i oczywiście musiałam już je skręcić . Dałam za nowe z materacem 254 zł i powiem wam ze jest super aż sama jestem w szoku . Mam do niego jeszcze drabinkę przednia i bujaki żeby dokręcić na kołyskę .
właśnie tak średnio i chyba on te wymioty powoduje....Znam to [emoji12]a jak Twoje przeziebienie ? Kaszel odpuścił ?
Ropuszka666
właśnie tak średnio i chyba on te wymioty powoduje....
A byłaś u lekarza ? U nas M leży trzeci dzień w łóżku z okropnym kaszlem i tak się boje że Mnie zarazi . Najgorsze że zachowuje się jakby umierał a Ja tylko biegam na jego zawołania .[emoji12]
bylam....A byłaś u lekarza ? U nas M leży trzeci dzień w łóżku z okropnym kaszlem i tak się boje że Mnie zarazi . Najgorsze że zachowuje się jakby umierał a Ja tylko biegam na jego zawołania .[emoji12]
Agnieś191
A propo...dziś dopadł mnie straszny katar i jedna dziurka zatkana. Co mogę? Są jakieś krople dla kobiet w ciąży? Bo ja i zatkany nos to tragedia . Narazie lecze sie herbata z cytryną, maminy sok porzeczkowy i w planach kanapka z masłem i czosnkiem chociaż nie wiem czy przełknę.
sól morską na pewno można i z prena lenu coś chyba mają do nosaA propo...dziś dopadł mnie straszny katar i jedna dziurka zatkana. Co mogę? Są jakieś krople dla kobiet w ciąży? Bo ja i zatkany nos to tragedia . Narazie lecze sie herbata z cytryną, maminy sok porzeczkowy i w planach kanapka z masłem i czosnkiem chociaż nie wiem czy przełknę.
ludek
A ja od paru dni dosłownie wpier...am [emoji33] [emoji39][emoji487]jestem taka zarta ,ze aż sie sobie dziwie, zjem posiłek a po 2 h głodna jakbym cały dzień nie jadła.... oczywiście dalej sie martwię ale to chyba dobry znak?? [emoji39]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Myślę że bardzo dobry A do tego świetnie znosisz ciążę
reklama
ludek
Ja mdłości nie mam ale z tym apetytem to tak roznie. Mieso z laska zjem jedynie co mi smakuje to owoce i słodycze [emoji6]
No ja też zmuszam się żeby choc trochę mięsa zjeść. Też na mleczne produkty nie mam ochoty i też zmuszam się choc dwa jajka w tygodniu zjeść. Jedyne co mi wchodzi to ser żółty. A do słodyczy mnie tez nie ciągnie. Strasznie zdrowe mam to odżywianie, ważę mniej niż przed ciążą