reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny przyszło dziś łóżeczko dostawne i oczywiście musiałam już je skręcić . Dałam za nowe z materacem 254 zł i powiem wam ze jest super aż sama jestem w szoku . Mam do niego jeszcze drabinkę przednia i bujaki żeby dokręcić na kołyskę .
1508427053-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A propo...dziś dopadł mnie straszny katar i jedna dziurka zatkana. Co mogę? Są jakieś krople dla kobiet w ciąży? Bo ja i zatkany nos to tragedia :p. Narazie lecze sie herbata z cytryną, maminy sok porzeczkowy i w planach kanapka z masłem i czosnkiem chociaż nie wiem czy przełknę.

A propo...dziś dopadł mnie straszny katar i jedna dziurka zatkana. Co mogę? Są jakieś krople dla kobiet w ciąży? Bo ja i zatkany nos to tragedia :p. Narazie lecze sie herbata z cytryną, maminy sok porzeczkowy i w planach kanapka z masłem i czosnkiem chociaż nie wiem czy przełknę.
sól morską na pewno można i z prena lenu coś chyba mają do nosa

A ja od paru dni dosłownie wpier...am [emoji33] [emoji39][emoji487]jestem taka zarta ,ze aż sie sobie dziwie, zjem posiłek a po 2 h głodna jakbym cały dzień nie jadła.... oczywiście dalej sie martwię ale to chyba dobry znak?? [emoji39]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Myślę że bardzo dobry :happy: A do tego świetnie znosisz ciążę :tak:

reklama
Ja mdłości nie mam ale z tym apetytem to tak roznie. Mieso z laska zjem jedynie co mi smakuje to owoce i słodycze [emoji6]

No ja też zmuszam się żeby choc trochę mięsa zjeść. Też na mleczne produkty nie mam ochoty i też zmuszam się choc dwa jajka w tygodniu zjeść. Jedyne co mi wchodzi to ser żółty. A do słodyczy mnie tez nie ciągnie. Strasznie zdrowe mam to odżywianie, ważę mniej niż przed ciążą :p

Do góry