reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nieagatko dzieki za wymiary. A tu nie podobaja mi sie te kola. Raczej odpuszcze temat piasku bo tak jak mowilam nie ma sensu kupowac wozka pod katem plazy skoro planuje byc sporadycznie a poza tym moge isc sciezka albo walem.
Bagaznik mam olbrzymi to sie tym nie sugeruje bo kazdy zmieszcze bez problemu.
Po schodach go nie bede wnosic wiec lekkosci tez nie biore pod uwage

Jeszcze mam duzo czasu ale z racji kupowania w ciemno chce zebrac jak najwiecej opinii

Mi tez sie takie kola nie podobaja, ale to rzecz gustu :)
Ja tez kupowalam w ciemmo, bo z PL zamawialam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz dawno popralam co mnie cieszy bo np ostatnie dwa tygodnie jestem chora i tylko leżę. Jeszcze mnie czeka częściowo prasowanie. Lovele mam do prania bez płynu do płukania bo słyszałam ze to juz za duzo zapachu dla dziecka.

---27tc---

Coletto florino... Pani polecała mi jeszcze Jedo i Bebetto ale ten był najbardziej zabudowany. I wysoki. I wizualnie bardzo mi się spodobał.
Zamówię go za miesiąc to akurat na porod będzie..
Mój mąż go odbierze dopiero po porodzie ze sklepu bo mu koledzy nagadali że wózek ojciec do domu przywozi po urodzeniu... Zabobony jakieś ale skoro sklep sie na to godzi to dla mnie ok... I gwarancja będzie leciała od dnia odbioru ze sklepu...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ladne sa te wozki i kolorystyka nie jest nudna, początkowo tez sie zastanawialam nad nimi ale ich w uk nie ma (chyba) potem przyszla mysl ze jak go sprowadze z pl to co ja zrobie jak cos sie zepsuje[emoji53] no i bez oglądania na żywo to ciezko wozek kupić. A z ta gwarancja to moze i racja lepiej pozniej odebrac [emoji4]

Evulek mi sie wozki tutaj nie podobaja. Tzn te co mi sie podobaja to grubo ponad 1000 euro a w pl ladne juz za niecale 2tys kupisz wiec bede zamawiala z pl. A jakby cos sie zepsulo to czesci z pl moge przeciez sciagnac

No ładne ale jak ty w kwietniu rodzisz to możesz się nad tym zastanawiac ja w grudniu nie bardzo bo mało zabudowany

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

No naprawdę sprawia wrażenie ten Bebetto Torino. Może jak rodzę w kwietniu to mogę sobie taki brać :sorry: W ogóle wybór wózka to dla mnie czarna magia :D

Ktory odradzila?

Dziewczyny ja tak wypytuje bo do pl nie przylece wozkow ogladac wiec w ciemno vede kupowac... my wysocy 178 i 190
Dlatego ja zrezygnowalam z kupna w pl bo ja jestem niska i musze wozek zobaczyc i pojeździć nim bo wiele wozkow bylo za wysokich mimo najniższego poziomu regulacji raczki. No i co jesli wozek sie zepsuje, wysylac części do pl, jakos nie widzialo mi sie to.

reklama
Na trudnym terenie typu piasek podobno najlepsze sa tego typu wozki

1507704601-aaaaaa.jpeg

Ale moim zdaniem to jest bardoz niepraktyczne w miescie, lepsze sa te ze skretnymi przednimi kolami. No i taki z duzymi to chyba to malo ktorego bagaznika sie miesci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wózek z tego typu kołami. Mieszkam na wsi pod lasem i koło mnie głownie drogi szutrowe. Mój wózek to emma polskiej firmy roan. Nie mam porównania do innych, ale mi sie dobrze prowadzi i na szutrze i na asfalcie. Szczepan też lubi w nim jeździć :-) Jedyny minus, który zauważyłam to to że chyba nie są szczelne wentyle i co jakiś czas musimy pompować koła. Polecili mi w ten wózek w sklepie. Chciałam mieć długa gondole i zeby był komfortowy dla dziecka.

Do góry