reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zobacz załącznik 823332 My już po .
Oto Marcelina 640 g.
Szyjka 4.2 jak była .
Wszystko ok
Ewunka, nie było mnie tu trzy miesiące, weszłam głównie ze względu na Ciebie. Gratulacje, piękna dziewczynka się szykuje. Mój Pawełek ma już właśnie trzy miesiące, urodził się 5 tygodni za wcześnie, bo łożysko się odkleilo i dostałam krwotoku. Na szczęście byłam wtedy w szpitalu, zrobili mi cesarke w 11 minut (o 19.49 byłam jeszcze na patologii ciąży, o 20.00 Pawełek był na świecie na oddziale położnictwa). Na szczęście był duży, mimo że wcześniak. 3250/57 :-) pozdrawiam Cię serdecznie :-)

Ewunka, nie było mnie tu trzy miesiące, weszłam głównie ze względu na Ciebie. Gratulacje, piękna dziewczynka się szykuje. Mój Pawełek ma już właśnie trzy miesiące, urodził się 5 tygodni za wcześnie, bo łożysko się odkleilo i dostałam krwotoku. Na szczęście byłam wtedy w szpitalu, zrobili mi cesarke w 11 minut (o 19.49 byłam jeszcze na patologii ciąży, o 20.00 Pawełek był na świecie na oddziale położnictwa). Na szczęście był duży, mimo że wcześniak. 3250/57 :-) pozdrawiam Cię serdecznie :-)
Również serdecznie pozdrawiam i witam Pawełka

1506111811-aaaaaa.jpeg
733gramy szczęścia [emoji7]

---24tc---

reklama
Do góry