reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

IMG-20170922-WA0007.jpg
My już po .
Oto Marcelina 640 g.
Szyjka 4.2 jak była .
Wszystko ok

Załączniki

• IMG-20170922-WA0007.jpg
    IMG-20170922-WA0007.jpg
    106,5 KB · Wyświetleń: 536
reklama
Wydaje mi sie, ze jesli zdecydujesz sie na zabieg to nie ma mowy o porodzie sn. Jesli sie nie myle to wogole nie wchodzi w gre zaden wysilek po takich zabiegach.
Jesli faktycznie masz taka wade, wymagajacs interwencji to ja bym sie na cc decydowala. Po co ryzykowac...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zobaczę co mi tam powiedzą ciekawa jestem....niby ten zabieg nie jest inwazyjny ale nie wiem czy w ciąży można...

Zobacz załącznik 823332 My już po .
Oto Marcelina 640 g.
Szyjka 4.2 jak była .
Wszystko ok

Juz wiem dlaczego tyle musiałaś czekać na powodzenie.... ktos czekała na najpiękniejszy zarodek świata [emoji6] cudooo [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

My już po wizycie . Szyjka super 4,5 , mocz się unormował reszta wyników super ale niestety dostałam antybiotyk na moje przeziebienie bo nie odpuszcza a głos mam zachrypnięty jak stara pijaczka [emoji12] miałam tylko badanie dowcipne bo we wtorek mam drugie prenatalne i wtedy mam nadziej ze podzielę się zdjęciem mojej kruszynki [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ależ.szyja!!! Super. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz mi warto zeby m mi ta nystatyne przywiozl? To sa jakies globulki?

Bo przed transferem leczylam e.coli bo wyszly w wymazie a nawet nie wiedzialam ze mam infekcje bo wszystko w srodku siedzialo i bralam macminor 500 i pomoglo i to tez chyba nystatyne mialo w skladzie

Odpukac nie swedzi ale wezme przez 10 dni co by sie nie powtorzylo.
Myslisz ze branie tych globulek nie przeszkodzi bo mam prenatalne za tydzien?
Czy poczrkac do prenatalnych jak nie bedzie swedzialo i po nich zrobic kuracje?
Ja mam znowu infekcje po ponad 2 tyg pojawiła mi sie znowu, stosowałam Nystatyne a teraz w tym tyg byłam u swojej ginek i przepisała mi Macminor 500 własnie mam wziasc te 8 globułek po tym wykupic probiotyk:
SANPROBI FEMI+ - ginekologiczny probiotyk wieloszczepowy przeznaczony do przywrócenia równowagi flory bakteryjnej pochwy
on jest bez recepty i stosować do odwołania.A byłam na prenatalnych teraz w srode i stosowałam już Macmiror i nie przeszkodziło w niczym.

reklama
Ja mam znowu infekcje po ponad 2 tyg pojawiła mi sie znowu, stosowałam Nystatyne a teraz w tym tyg byłam u swojej ginek i przepisała mi Macminor 500 własnie mam wziasc te 8 globułek po tym wykupic probiotyk:
SANPROBI FEMI+ - ginekologiczny probiotyk wieloszczepowy przeznaczony do przywrócenia równowagi flory bakteryjnej pochwy
on jest bez recepty i stosować do odwołania.A byłam na prenatalnych teraz w srode i stosowałam już Macmiror i nie przeszkodziło w niczym.
Zapisalam nazwe. Kaze m kupic jak poleci

Do góry