reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny. Niestety z tym jednym przepływem nadal jest problem (ale w skali 1-4 na 1) także co dwa tygodnie do obserwacji

---24tc---

reklama
1506111811-aaaaaa.jpeg
733gramy szczęścia [emoji7]

---24tc---
Śliczna [emoji5]gratuluję

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź to sprawdzić a więc w szpitalu
zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź do sprawdzić a więc zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...

Biedna musiałaś się wycierpieć . Ja kiedyś miałam kolkę nerkowa i przysięgam ze okropny ból . No niestety dziecko tak wszystko demoluje nam w środku ze dzieją się takie rzeczy . Ja mam okropne zgagi i wymiotuje cały czas przez to i tez nie mogę za wiele zjeść . To już kawał chłopa [emoji6]jeszcze troszkę i już będziesz miała to za sobą . Dużo zdrówka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź to sprawdzić a więc w szpitalu
zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...
Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.

Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.

To bardzo podobni wagowo Ci nasi chłopcy bo ja wczoraj miałam 30+3 i miał 1722 g dokładnie :biggrin2:myślałam że w III trymestrze to już będę czekać z niecierpliwością na poród a tu kolka, ból pępka chciałabym przyspieszyć czas jakąś czarodziejska różdżka i oby był już listopad:)

Kochane ... jak to jest z tym farbowaniem/ rozjasnianiem wlosow w ciazy ? Jeden lekarz powiedział mi że nie , drugi zaś że nie ma problemu... tylko że ja będę musiała potraktować się sama rozjasniaczem bo wiem że jak pójdę fryzjera tu gdzie mieszkam to na bank będę wyć z nieszczęścia :crazy::biggrin2:

reklama
Do góry