reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny. Niestety z tym jednym przepływem nadal jest problem (ale w skali 1-4 na 1) także co dwa tygodnie do obserwacji

---24tc---

reklama
1506111811-aaaaaa.jpeg
733gramy szczęścia [emoji7]

---24tc---
Śliczna [emoji5]gratuluję

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź to sprawdzić a więc w szpitalu
zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź do sprawdzić a więc zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...

Biedna musiałaś się wycierpieć . Ja kiedyś miałam kolkę nerkowa i przysięgam ze okropny ból . No niestety dziecko tak wszystko demoluje nam w środku ze dzieją się takie rzeczy . Ja mam okropne zgagi i wymiotuje cały czas przez to i tez nie mogę za wiele zjeść . To już kawał chłopa [emoji6]jeszcze troszkę i już będziesz miała to za sobą . Dużo zdrówka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny a ja wczoraj wylądowałam na IP od rana strasznie bolało mnie z lewej strony,brzuch twardy a ja leżąc nie mogłam przewrócić się z boku na bok,straszne. Napisałam sms do prowadzącego a on jedź to sprawdzić a więc w szpitalu
zrobiono mi ktg, usg i badanie ginekologiczne, szyjka 4,75 cm więc super i brak zagrożenia wcześniejszym porodem, wszystko okej a brzuch wciąż był twardy podano mi leki rozkurczowe i diagnoza kolka jelitowa, mówię Wam jaki to ból, ale po lekach ustąpiło teraz dieta lekkostrawna i leki rozkurczowe. Jestem w domu ale ogólnie mam też problem z wystającym pepkiem bo mnie poprostu boli nawet koszulka mnie drażni,lekarz mówił że nie widzi przepukliny poprostu mały jest tak ułożony, ma już 1720 g :biggrin2:także przybiera intensywnie :)ehhh co to był za dzień...
Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.

Oj biedna, dobrze że już w domku i że to nic poważnego co by mogło wywołać poród przedwczesny super waga maluszka który nasz teraz tydzień ciąży, ja na usg 3 trymestru a dokładnie 30+1 mały ważył 1729g.

To bardzo podobni wagowo Ci nasi chłopcy bo ja wczoraj miałam 30+3 i miał 1722 g dokładnie :biggrin2:myślałam że w III trymestrze to już będę czekać z niecierpliwością na poród a tu kolka, ból pępka chciałabym przyspieszyć czas jakąś czarodziejska różdżka i oby był już listopad:)

Kochane ... jak to jest z tym farbowaniem/ rozjasnianiem wlosow w ciazy ? Jeden lekarz powiedział mi że nie , drugi zaś że nie ma problemu... tylko że ja będę musiała potraktować się sama rozjasniaczem bo wiem że jak pójdę fryzjera tu gdzie mieszkam to na bank będę wyć z nieszczęścia :crazy::biggrin2:

reklama
Do góry