reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi sie dziś śnił porod . W ogóle to sie czuje jak bym miła za chwile rodzic a nic sie nie dzieje. Mam czasami skurcze a czasami bóle brzucha jak na okres . Wszystkie znaki na ziemi i niebie przepowiadają rychły porod tylko on sam sie niechce zacząć :( Dziś mam wizytę u położnej i ciekawa jestem co mi powie ? Ale chciałabym juz być po ....

Ja też wybieram sie na zrobienie takiej świątecznej sesji. I prezenty ze zdjęć będą akurat dla dziadków.[emoji4]

Ja piję i herbatę i cappucinoo raz na jakiś czas. Uważam z colami, oranżadami itp. Myslę, że gdyby piło sie np herbatę litrami to by zaszkodziła, ale jedna na dwa dni krzywdy nie zrobi. Ale to tylko moje zdanie.

Mi sie dziś śnił porod . W ogóle to sie czuje jak bym miła za chwile rodzic a nic sie nie dzieje. Mam czasami skurcze a czasami bóle brzucha jak na okres . Wszystkie znaki na ziemi i niebie przepowiadają rychły porod tylko on sam sie niechce zacząć :( Dziś mam wizytę u położnej i ciekawa jestem co mi powie ? Ale chciałabym juz być po ....

Chodz po schodach, to podobno pomaga wywyolac porod [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja tez juz przeglądam oferty sesji. Tak mi sie strasznie podobają te noworodkowe [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chcialam tylko noworodkowa, ale akurat trafilam na promo i w cenie jednej mialam te ciazowa. Absolutnie nie zaluje, wrecz polecam [emoji4]

Kiedy masz termin porodu?
Zimowe sesje tez sa piekne, a pamiatka na cale zycie.

Pewnie jak będę bliżej, to pomyślę nad taką sesją. Aktualnie to bardziej mam ciążę spożywczą :p Trochę urosło i stoi w miejscu.

Termin na 01.03.2018, ale już dwa razy z USG wychodzi mi na 26.02 także sama już nie wiem.

reklama
Oj ja tez juz przeglądam oferty sesji. Tak mi sie strasznie podobają te noworodkowe [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zaufana fotografke, była z nami podczas ślubu, sesja plenerowa była cudna. Dobrze czuje się w jej towarzystwie, zero skrępowania a nie lubię pozować do zdjęć [emoji38]

[emoji127] 28.10.2017

Do góry