reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj rosną rosną. Półtora tygodnia temu miały po ok 1.5 kg. Za tydzień kolejne usg, wierca się ale są kochane i nie męczą zbytnio mamusi
A jak u Was?

[emoji127] 28.10.2017
Jakie juz duze [emoji5] ja tak z tydzien niecaly co moje maluchy czuje. Cudowne uczucie[emoji173] ja dzis mialam wizyte i Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze, Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do tej strzykawki insulinowej
1503338526-aaaaaa.jpeg

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mam takie strzykawki po menopurze chyba czy innym leku , też Ci się zatrzymuje ten lek w strzykawce, i ciężko to zbić? Dziś próbowałam i niestety jedna porcja neoparinu poszła na straty( za mocno nacisnełam tłok i wyleciało mi dużo) [emoji28]ale wtedy trenowałam z wodą i jej zbijaniem. Za drugim podejściem poszło jakoś , ale mogło wyjść lepiej[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mozecie mi wymienic wszystko co pijecie? Bo ja juz sama nie wiem co moge a czego nie[emoji53] nie moge patrzec na wode z cytryna, rumianek melise i miete bo pije je w kolko.. teraz zrobilam sobie zwykla slaba herbate z sokiem malinowym. Mam mdlosci i czasem wymioty wiec po tym rumianek albo miete pije. Nie chce zaszkodzic kropkowi...

Mam takie strzykawki po menopurze chyba czy innym leku , też Ci się zatrzymuje ten lek w strzykawce, i ciężko to zbić? Dziś próbowałam i niestety jedna porcja neoparinu poszła na straty( za mocno nacisnełam tłok i wyleciało mi dużo) [emoji28]ale wtedy trenowałam z wodą i jej zbijaniem. Za drugim podejściem poszło jakoś , ale mogło wyjść lepiej[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No dobra przyznam się u mnie zastrzyki robi mąż[emoji16] wychodzi Mu, jeden zastrzyk tylko sie zmarnował

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny mozecie mi wymienic wszystko co pijecie? Bo ja juz sama nie wiem co moge a czego nie[emoji53] nie moge patrzec na wode z cytryna, rumianek melise i miete bo pije je w kolko.. teraz zrobilam sobie zwykla slaba herbate z sokiem malinowym. Mam mdlosci i czasem wymioty wiec po tym rumianek albo miete pije. Nie chce zaszkodzic kropkowi...
2 do 3 litrów wody ( z rana zawsze z maczonymi śliwkami) kawa soki( wyciskane w domu ) I zuuuuupy:laugh2: I arbuz :rolleyes:

2 do 3 litrów wody ( z rana zawsze z maczonymi śliwkami) kawa soki( wyciskane w domu ) I zuuuuupy:laugh2: I arbuz :rolleyes:
Kawy nie pije tylko inke rano, soki wyciskam albo jak nie mam cxasu kupuje te z lodowek wyciskane naturalne, arbuza tez jem czesto i zupy tez ale najwiekszy problem to takie normalne picie cieple bo te ziolka to mi juz bokiem wychodza. Podobno czerwona herbata jest dobra w ciazy bo nie zawiera teiny ale musze jeszcze doczytac..

Kawy nie pije tylko inke rano, soki wyciskam albo jak nie mam cxasu kupuje te z lodowek wyciskane naturalne, arbuza tez jem czesto i zupy tez ale najwiekszy problem to takie normalne picie cieple bo te ziolka to mi juz bokiem wychodza. Podobno czerwona herbata jest dobra w ciazy bo nie zawiera teiny ale musze jeszcze doczytac..
Ja nie pije ciepłych bo mam na dworzu upał zjedzenie zupy to wyzwanie :laugh2:
Ah przepraszam koper włoski czasem ...
Jest dużo herbat bez teiny :)
W zleceniach mam ze mogę wypić 3 kawy lub 3 herbaty . Jedyny zakaz to alkohol ....

reklama
Jakie juz duze [emoji5] ja tak z tydzien niecaly co moje maluchy czuje. Cudowne uczucie[emoji173] ja dzis mialam wizyte i Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze, Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jest piękne [emoji4]
Moje szkraby mają już na prawdę bardzo mało miejsca ale ciągle się wierca. Mój mąż jak patrzy na brzuch to jest wystraszony, oczy jak 5 zł i delikatnie kładzie dłoń bo boi się ze brzuch eksploduje hehe

[emoji127] 28.10.2017

Do góry