reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jest! Urodził się o 3:27 w poniedziałek, z wagą 4740g i długością 53cm. Było ciężko, ale szybko poszło. Od godziny jesteśmy już w domu - wypisałam nas, bo miałam dość szpitala, szczególnie, że u nas nieziemskie upały.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i dziękuję za miłe słowa!
Zobacz załącznik 811654
Kochana gratulacje synuś piękny i duży się urodził [emoji8][emoji8][emoji8] najważniejsze że zdrowy [emoji173][emoji173][emoji173] pozdrawiamy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcja:(dwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180:(jestem przerazona...caly czas placze...

Jest! Urodził się o 3:27 w poniedziałek, z wagą 4740g i długością 53cm. Było ciężko, ale szybko poszło. Od godziny jesteśmy już w domu - wypisałam nas, bo miałam dość szpitala, szczególnie, że u nas nieziemskie upały.
Zobacz załącznik 811654
Jakie cudo. Gratuluję [emoji169][emoji172][emoji169][emoji172]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ahh dobrze bylo tu zajrzeć i zobaczyc dobre wieści! Na styczniowkach żałoba, jedna z dziewczyn na wizycie dowiedziała się, że serduszko nie bije. I mi się udzielil ten straszny nastrój i nerwy mnie dopadly [emoji52]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Zobacz załącznik 811654
Kochana, gratuluję i podziwiam. Synek przesłodki:) Dużo zdrowia dla Was:)

Zobacz załącznik 811654

Przepiękny! Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️ duży chłopak [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 811654

Cudny! [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 811654
Kawał chłopa [emoji7]Śliczny gratulacje [emoji7][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry