reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

a ja odnośnie ruchów mojego bejbiaka przeżyłam dziś stres bo się nie ruszał nie spałam od 2 do 5 rano , na szczęście poczułam i aż mi ulżyło . Dziś zaczynam 36 tc 0 d i podobno ruchy dziecka nie są już takie wyraźne jak wcześniej .
podobno idą upały, a Moja chyba ich nie lubi. Mam nadzieję, że będzie wykonywała ruchy, żebym nie wpadała w panikę:)

reklama
Oj... Poki co wszystko sie zatrzymało...
Byly juz co 3 minuty... Takie co prawda nie az tragicznie mocne... Chodzilam ile sie dalo w kolko, po jakims tam czasie cieply prysznic ktory mial przyspieszyć ale jakos zatrzymal...
Wiec albo z nienacka ruszy w nocy albo jutro oxy ...
Najwazniejsze ze juz blisko ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i spotkanie z Maluszkiem:)

Oj... Poki co wszystko sie zatrzymało...
Byly juz co 3 minuty... Takie co prawda nie az tragicznie mocne... Chodzilam ile sie dalo w kolko, po jakims tam czasie cieply prysznic ktory mial przyspieszyć ale jakos zatrzymal...
Wiec albo z nienacka ruszy w nocy albo jutro oxy ...
Najwazniejsze ze juz blisko ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O Boshe, ema to masz stres przez to czekanie. Fajnie , że się tak dogadalas, że nie będą czekać z cc w razie w . Zazdroszczę spotkania z synusiem [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro mam polozna. Ciekawe co mi powie ciekawego. Powiem, że zdecydowalam.sie już raczej na cc. Kurde chciałabym naturalnie sporobwac, ale boję się że z moim szczęściem pójdą w ruch jakieś odkurzacze czy kleszcze. Z resztą mam traumę po pierwszym porodzie. Był koszmarny. Mam nadzieję , że po ewentualnej drugiej cc moja macica będzie w stanie w przyszłości przyjść jeszcze dwa zarodki z zimowiska. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry