reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jest! Urodził się o 3:27 w poniedziałek, z wagą 4740g i długością 53cm. Było ciężko, ale szybko poszło. Od godziny jesteśmy już w domu - wypisałam nas, bo miałam dość szpitala, szczególnie, że u nas nieziemskie upały.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i dziękuję za miłe słowa!
Zobacz załącznik 811654
Gratulacje dla Was rodzice [emoji173][emoji173][emoji173][emoji480][emoji480] no, od razu widać że prawdziwy mały mężczyzna! :)
Niech się teraz zdrowo chowa :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny wrocilam i po moim usg czeka mnie jutro amniopunkcja:(dwa czynniki zadecydowaly o tej decyzji...malutka jest troszke mniejsza niz powinna byc i serduszko bije 180:(jestem przerazona...caly czas placze...
Wiem,że to brzmi poważnie, ale będzie dobrze. Mam dwie znajome,których dzieci miały podejrzenie hipotrofii, też że niby za małe a urodziły się śliczne i zdrowe dziewczynki :) ktg miałaś robione,czy tylko usg?
Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@aniasiwa czekam na wieści z dzisiejszego dnia. 3maj sie. Myślami jestem z Toba. Liczę na to , że dziś zrobią Ci jeszcze usg i okaże się , że tamten lekarz nie miał racji i pospieszyl się z decyzja o amnio.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@aniasiwa ja również skonsultowałabym to jeszcze z innym lekarzem, najlepiej specem od prenatalnych. Dopytałabym jeszcze lekarza czy pomocne byłoby badanie echa serca płodu.
Jakąkolwiek decyzję dzisiaj podejmiesz jestem z Tobą myślami.

Jest! Urodził się o 3:27 w poniedziałek, z wagą 4740g i długością 53cm. Było ciężko, ale szybko poszło. Od godziny jesteśmy już w domu - wypisałam nas, bo miałam dość szpitala, szczególnie, że u nas nieziemskie upały.
Zobacz załącznik 811654
Gratulacje kochana cudo ten twoj syneczek :* ❤❤❤

Zobacz załącznik 811654
Gratuluję pięknego synka :-) :)

reklama
Zobacz załącznik 811654

Gratulacje [emoji4] i wielkie brawa dla Ciebie!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry