Juliett222
Zaangażowana w BB
Dziękuję jestem w ogromnym szoku i boję się strasznieAle super [emoji1] gratulacje w takim razie [emoji3] [emoji3]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję jestem w ogromnym szoku i boję się strasznieAle super [emoji1] gratulacje w takim razie [emoji3] [emoji3]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To na pewno szok , ale jaki wspaniały [emoji3] będzie dobrze. Za jednym zamachem będziesz miała dwa piękne szczęściaDziękuję jestem w ogromnym szoku i boję się strasznie
GratulujęDziewczyny nie uwierzycie ciaza bliźniacze jajo się podzielilo
Dziewczyny nie uwierzycie ciaza bliźniacze jajo się podzielilo
A ja poprę Anetę. I nie chodzi mi o to, że macie swoje zamknięte forum, gdzie sobie zdjęcia dzieci wstawiacie i tak dalej, ale jak ktoś się tu pojawia i zaczyna się rozmowa to za kilka postów piszecie, choć na mamuśki, to powiemy ci więcej. To nie jest miłe, bo odręcznie wykluczacie wszystkie, które do was dołączyły później. Możecie to chociaż na priv napisać, żeby reszcie nie było przykro.
Gratuluję tez tak miałam mi podzieliła się 5 d blastkaDziewczyny nie uwierzycie ciaza bliźniacze jajo się podzielilo
u Rybki zdaje się tak było, a chłopaki już szaleją po drugiej stronie brzuszka nic się nie martw, dobrze będzie, takie nasze podwójne szczęściaDziewczyny nie uwierzycie ciaza bliźniacze jajo się podzielilo
haha no ubiegłaś mnie jak maluchy? ile już ważą?Gratuluję tez tak miałam mi podzieliła się 5 d blastka
Dokładnie dzisiaj szaleją wyjątkowo Pierwszy prowodyr imprezy Wojciech cioci Ewciu Rybki zdaje się tak było, a chłopaki już szaleją po drugiej stronie brzuszka nic się nie martw, dobrze będzie, takie nasze podwójne szczęścia
Ponad 4 kg i dalej walczę tylko kpi aż mi się dziś laktator zagotowal i musze nowy zamówić bo ten mi chyba szlag trafi zaraz tak go meczehaha no ubiegłaś mnie jak maluchy? ile już ważą?