No to kciuki trzymamy dalejTak im kazałem
reklama
butterfly1331
Moderator
Wiadomość prywatną z linkiemMeila? Czy wiadomość prywatną? Następna pod grupa
Może już lepiej niech się nie dzielą 2 szt wystarczą
husann
Fanka BB :)
Tak ona ma na imie Gosia i wlasnie o 10 zabrali ja na cc. Ale tak jak mi pisalas nie ma miejsc i ona wraca do nas na sale a dzidzia tam zostaje.o zobacz jaki zbieg okoliczności świat jest mały.To Gosia no nieona jutro ma mieć cesarke To trzymajcie się dziewczyny.....och ale muszą być i Was emocje!
husann
Jestem jeszcze w dwupaku. Wczoraj nie mialam sily pisac myslalam ze juz zejde. Przez bol glowy to lzy juz mi same lecialy z bolu + wysokie cisnienie + wymioty. Prawie pol dnia nie pamietam ale w koncu o 20 udalo sie zbic cisnienie ale tyle lekow dostalam to mysialo sie zbic. A dzis jest juz wszystko w porzadku. Maly jest bardzo nisko ulozony i mam juz skurcze jezeli nic nie pojdzie do przodu to po niedzieli cc.
husann
Nie ma miejsc na poloznictwie i dlatego czekaja.Hussan ja miałam to samo, ból głowy i wymioty, u mnie od razu o cc zdecydowali, masz juz donoszona ciąże wiec nie ma co przeciągać
Mokate666 chyba mamy podobny termin porodu jak znosisz ciąże? Mnie od kilku dni boli kręgosłup, w sumie to mało powiedziane, na wieczór juz tylko sie toczę po łożku
Atena33
No właśnie widzisz tak jak mi Gosia mówiła.....ja mam wizyte 27 marca i jestem pewien że każe mi sie kłaść na oddział, skoro tylko masz cesarke po niedzieli.....no to może jeszcze poznamy się na żywoNie ma miejsc na poloznictwie i dlatego czekaja.
Mokate666 chyba mamy podobny termin porodu jak znosisz ciąże? Mnie od kilku dni boli kręgosłup, w sumie to mało powiedziane, na wieczór juz tylko sie toczę po łożku [/QUOTE]
U mnie super, żadnych dolegliwości, tylko nad ranem czasami biodra bolą, ale to dlatego, że synek pakuje się nam do łóżka i śpię na brzeżku :-) pierwszą ciążę też super znosiłam, w 6 miesiącu byłam w Alpach, w 9 nad naszym morzem :-) ile już przytyłaś?
U mnie super, żadnych dolegliwości, tylko nad ranem czasami biodra bolą, ale to dlatego, że synek pakuje się nam do łóżka i śpię na brzeżku :-) pierwszą ciążę też super znosiłam, w 6 miesiącu byłam w Alpach, w 9 nad naszym morzem :-) ile już przytyłaś?
@BeataWarszawa gdzie rodzisz? Ja chyba na Wołoskiej, tam urodziłam Piotrusia i teraz też jest taki plan
husann
Masz racje jest mozliwosc ze sie poznamy a moze i bedxiemy razem lezec na sali chyba ze cos wyskoczy u mnie szybciej i bede juz po.No właśnie widzisz tak jak mi Gosia mówiła.....ja mam wizyte 27 marca i jestem pewien że każe mi sie kłaść na oddział, skoro tylko masz cesarke po niedzieli.....no to może jeszcze poznamy się na żywo
reklama
Ewunka
Mój blizniak Kuba będzie zaraz u mamusi jupi jupiMasz racje jest mozliwosc ze sie poznamy a moze i bedxiemy razem lezec na sali chyba ze cos wyskoczy u mnie szybciej i bede juz po.