reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
;) o zobacz jaki zbieg okoliczności;) świat jest mały.To Gosia no nie;)ona jutro ma mieć cesarke;) To trzymajcie się dziewczyny.....och ale muszą być i Was emocje!
Tak ona ma na imie Gosia i wlasnie o 10 zabrali ja na cc. Ale tak jak mi pisalas nie ma miejsc i ona wraca do nas na sale a dzidzia tam zostaje.

Jestem jeszcze w dwupaku. Wczoraj nie mialam sily pisac myslalam ze juz zejde. Przez bol glowy to lzy juz mi same lecialy z bolu + wysokie cisnienie + wymioty. Prawie pol dnia nie pamietam ale w koncu o 20 udalo sie zbic cisnienie ale tyle lekow dostalam to mysialo sie zbic. A dzis jest juz wszystko w porzadku. Maly jest bardzo nisko ulozony i mam juz skurcze jezeli nic nie pojdzie do przodu to po niedzieli cc.

Hussan ja miałam to samo, ból głowy i wymioty, u mnie od razu o cc zdecydowali, masz juz donoszona ciąże wiec nie ma co przeciągać ;)

Mokate666 chyba mamy podobny termin porodu :) jak znosisz ciąże? Mnie od kilku dni boli kręgosłup, w sumie to mało powiedziane, na wieczór juz tylko sie toczę po łożku ;)
Nie ma miejsc na poloznictwie i dlatego czekaja.

Mokate666 chyba mamy podobny termin porodu :) jak znosisz ciąże? Mnie od kilku dni boli kręgosłup, w sumie to mało powiedziane, na wieczór juz tylko sie toczę po łożku ;)[/QUOTE]
U mnie super, żadnych dolegliwości, tylko nad ranem czasami biodra bolą, ale to dlatego, że synek pakuje się nam do łóżka i śpię na brzeżku :-) pierwszą ciążę też super znosiłam, w 6 miesiącu byłam w Alpach, w 9 nad naszym morzem :-) ile już przytyłaś?

No właśnie widzisz tak jak mi Gosia mówiła.....ja mam wizyte 27 marca i jestem pewien że każe mi sie kłaść na oddział, skoro tylko masz cesarke po niedzieli.....no to może jeszcze poznamy się na żywo ;) ;) ;) ;) ;)
Masz racje jest mozliwosc ze sie poznamy a moze i bedxiemy razem lezec na sali chyba ze cos wyskoczy u mnie szybciej i bede juz po.

reklama
Do góry