reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nieagatka
Dla mnie monitor to super sprawa. Spie spokojnie. Wychodze z pokoju bez strachu. Ja polecam bez zastanowienia. Jak mala musze uspic w wozku w nocy bo nie chce w swoim lozeczku to sie stresuje.

reklama
Nieagatka
Dla mnie monitor to super sprawa. Spie spokojnie. Wychodze z pokoju bez strachu. Ja polecam bez zastanowienia. Jak mala musze uspic w wozku w nocy bo nie chce w swoim lozeczku to sie stresuje.

Wiem i od poczatku bylam pewna, ze chce, potem poczytalam i teraz juz nie jestem pewna czy da mi faktycznie poczucie spokoju. Mysle nad tym intensywnie od kilku dni i pewnie kupie, ale jeszcze sie mentalizuje :)

@natula ja tez nie bylam pewna co do laktatora, ale 3 mlode matki w bardzo bliskim otoczeniu powiedzialy mi, ze to rzecz absolutnie niezbedna. 2 z nich potrzebowaly go juz w 3ciej dobie na nawal, a 3cia na rozbujanie laktacji mimo, ze dziecko jadlo dobrze to jednak sie przydal. Wiec kupuje na bank elektryczny Medeli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem i od poczatku bylam pewna, ze chce, potem poczytalam i teraz juz nie jestem pewna czy da mi faktycznie poczucie spokoju. Mysle nad tym intensywnie od kilku dni i pewnie kupie, ale jeszcze sie mentalizuje :)

@natula ja tez nie bylam pewna co do laktatora, ale 3 mlode matki w bardzo bliskim otoczeniu powiedzialy mi, ze to rzecz absolutnie niezbedna. 2 z nich potrzebowaly go juz w 3ciej dobie na nawal, a 3cia na rozbujanie laktacji mimo, ze dziecko jadlo dobrze to jednak sie przydal. Wiec kupuje na bank elektryczny Medeli.

Medela swing polecam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wasze maluchy tez tak sie mecza przy baczkach? Moja cala czerwona na buzi sie robi, nozki w gore i jeszcze raczk z gory na dol ciagnie i wtedy uchodzi powietrze:) wczoraj przy butli to tak prykala fajnie ze z mezem mielismy ubaw.

Wasze maluchy tez tak sie mecza przy baczkach? Moja cala czerwona na buzi sie robi, nozki w gore i jeszcze raczk z gory na dol ciagnie i wtedy uchodzi powietrze:) wczoraj przy butli to tak prykala fajnie ze z mezem mielismy ubaw.
Tak przynajmniej mój tak ma. Ze się prezy i czerwony. A jak pryka tez mamy śmiechu przy tym :)

Nieagatka
dlatego ja mam te do pieluszki - zawsze mają je przy sobie i jest spokój

dlatego ja mam te do pieluszki - zawsze mają je przy sobie i jest spokój

Ale taki nie wbija sie w brzuszek??

My juz po wizycie - Lili rosnie, wazy juz 2300g, wszytskie pomiary w normie [emoji4] Nie powinna wazyc wiecej niz 3200-3300g przy porodzie, jesli urodzi sie w terminie.
Nastepna wizyta 28.02, a potem kolejne juz co tydzien i z ktg...

reklama
Do góry