reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja w ogóle jestem przeciwnikiem publikowania zdjęć dzieci w internecie i też nie będę tego robić. Tu cie popieram :)
Kiedyś moja znajoma wstawila na fb zdjęcie swojej córki w wannie,jak ja Bóg stworzył. No szlag mnie trafił i napisałam co o tym myślę :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No juz takich zdjęć wogole bym nie wstawila. Nawet dziś z mama o tum rozmawiałam.

reklama
Ja właśnie tak bym chciała, żeby ten początek był tylko dla nas. Tyle na to czekaliśmy... Moi rodzice zrozumieli. Teściowie chcą być z nami na porodówce (podczas porodu- żeby nie było wątpliwości), o ich pozostałych pomysłach nawet nie chcę tu pisać :(
Że gdzie chcą być?? :):)
Ale tylko oni czy jeszcze zabiorą pół rodziny? :)
Ja przygotowałam grunt za wczasu i kiedyś podczas rozmowy powiedziałam,że czytałam artykuł,w którym napisali jak się zachowywać po porodzie i jedna z wytycznych to czekać na zaproszenie od przyszłych rodziców ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane:)
Trochę mi się ciśnienie podniosło przez nową "koleżankę " która nas wygania ale ja też się nigdzie nie wybieram bo strasznie bym za Wami tęskniła :)
Jak tylko mam chwilę to od razu wchodzę na forum i czytam co u dzieciaków, mam i ciężarówek:) z niecierpliwością czekam na kolejne maluszki i chętnie dzielę się swoją wiedzą i korzystam z Waszych rad i żadna siła mnie stąd nie wygoni;)

Ja właśnie tak bym chciała, żeby ten początek był tylko dla nas. Tyle na to czekaliśmy... Moi rodzice zrozumieli. Teściowie chcą być z nami na porodówce (podczas porodu- żeby nie było wątpliwości), o ich pozostałych pomysłach nawet nie chcę tu pisać :(

Motylku wiesz ja mam taki charakter, ze to by abosultnie nie przeszlo i mysle, ze dla wlasnego zdrowia psychicznego powinnas w tej kwestii jasno zarysowac granice. Chyab kogos popier...o, ze tak brzydko powiem, zeby Ci sie na porodowke pchac. Jesli Tobie jest niezrecznie, powiedz mezowi, zeby im to wysperswadowal i zeby przy okazji wspomnial, ze po porodzie zapraszacie zeby wnuka poznali i tyle. Jedna wizyta tuz po, a potem zaprosicie jak juz bedziecie sie czuc na to gotowi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyki mam za duzo czapeczek ..[emoji23]
Dobrze ze o butelki i smoczki zapytalam czyli dwie butelki i 4 smoczki na poczatek ;)

Tesciow mAm przekochanych ze przylatuja do nas JuZ w polowie marca i sa do konca czerwca ;)))) ,(nie mam ridzucow,tylko siostry), zazdroszcze ridzicow wam!!!!

Co do publikacji fotek daje np bez twarzy moje (brzuszka)i domu to watpie czy ktos to wykorzysta ...
Co do foto malej hmmm JuZ zglupialam czy podam czy nie .....w sumie z niemowle co niby mieliby zrobic gdzie publikowac ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w sumie 7 butelek ale używam 3 choć myślę że resztę wykorzystam później po prostu jak te już się troszkę zużyją to wymienię także nie ma co szaleć ale za to warto kupić kilka smoczków uspokajaczy bo ich na bieżąco nie ma jak myć czasami jak dziecko płacze a smoczek upada:) wtedy szybka podmianka:)
Co do czapeczek...ja kupiłam chyba z 8 po co? Nie wiem;) używam jednej ciepłej na spacery a bawełniane przez pierwszy tydzień używałam po kąpieli teraz już nie
Pranie robi się codziennie przy takim maluchu albo co drugi dzień więc nie ma sensu robić zapasów :)

reklama
Do góry