reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja też już zaznaczyłam granicę, powiedziałam, że na porodówkę nikt nie wejdzie, a po powrocie do domu chcemy być sami i że wizyt codziennie sobie nie życzę. No i zaczęła się histeria, chyba relacje nam się trochę popsują, ale nie popuszczę. Musiałabym Wam wszystkie pomysły przedstawić, żebyście miały jasność, bo to jest dopiero początek góry lodowej...
Najgorzej ma mój mąż, bo jest między młotem a kowadłem.

Jesli im odwala to niech sie relacje psuja. Na i h zyczenie.
Jak moja tesciowa zaczela szopki odstawiac to jej syn jasno i wyraznie jej powiedzial, ze ja i dziecko jestesmy dla niego najwazniejsze wiec albo sie uspokoi, albo nie bedzie kontaktu. Poki co jest opcja nr 2 i jak bedzie chciala poznac wnuczke to ok, a jak nie to jej problem. Ja sobie w zycie z butami wejsc nie dam, mimo ze tez troche mi meza szkoda, ale na szczescie on widzi, ze jej zachowanie nie jest normalne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zazdroszcze wam relacji z tesciowymi..[emoji52]moja jest generalnie ok chodź ostatnio mi wyskoczyła ze pojedzie ze mną na porodowke[emoji23]odrazu dalam jej do zrozumienia ze jade tylko z M. A poza tym to nic co ona mówi nie biorę na poważnie ,ponieważ tylko mówi co ona nie zrobi jak mi nie pomoże a generalnie kończy się na niczym [emoji23][emoji23]ale juz się przyzwyczailam i jednym uchem wpuszczcam a drugim wypuszczcam.

Serdecznie witam wszystkie nowe ciezaroweczki[emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
A jak u was? Bo niestety straciłam Was z pola widzenia na jakiś czas i nie jestem na bieżąco :(
Masz rację, jakieś zupy kremy itp czasami nawet lepiej smakują jak się przemrozi :)
Ja też mam to szczęście, że moja mama jest w miarę blisko to zawsze pomoże :)
Nie mylić z teściowa ;) choć ta też bardzo ok ale jednak ponad 100km stąd ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wszystko dobrze. Mała rośnie, codziennie się zmienia [emoji3] uczymy się siebie nawzajem

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do teściowej na porodówce to moja można powiedzieć ze ze mną była [emoji6] tzn na sali operacyjnej nie ale z racji tego ze moja gin to jej bardzo dobra kolezanka to pozwolili jej wejsc do pokoju z m jak mala wyjeli mi z brzucha. Mi to nie przeszkadzalo a wiedzialam ze dla m to bedzie wsparcie bo on bardzo wrazliwy [emoji6] miala mi nagrać jego reakcje ale z tych emocji były tylko zdjecia [emoji3] za to po porodzie teściowa trochę oszalala na punkcie malej sam m powiedzial ze daje jej tydzien i jak nie przestanie nas nawiedzac to jej powie. Mi akurat sporo pomogla bo przyjezdzala z obiadem, ogarniala mi dom, prasowanie mycie garów obiad a ja odpoczywalam. Nawet mi szwy sciagala zebym nie musiala do lekarza jechac [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Zalezy od kliniki mi do tej pory sprawdzaja tarczyce ;l...i co dziwo gp dzwoni do kliniki bo nie wiedzieli co z tym tsh dlaczego biore letrox skoro tsh 1.9 ....
mi sie udalo za 1 razem ivf
Wiem ze nie wszedzie tak samo w Uk niestety ;((((ale to chyva na calym swiecie

Chodzi o to ze jak im mówię ze leczyłam sie w Polsce to odsyłają mnie prywatnie :( zobaczymy w walentynki mam spotkanie z położna wiec zobaczę jak mnie potraktuje . Mam nadzieje ze mnie nie zbyje . Poza tym ja jeszcze robię ft3 i ft4 a nie wiem czy tu mi tez zrobią .

Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić :) że o buteleczkach itp nie wspomnę.
Boję się czy to nie za wcześnie :(
Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke ??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż tak oszalał jak byłam w ciazy z córeczka ze w 12 tyg kupił zestaw mebli z łóżeczkiem :) pomimo ze krwawiłam , tak bardzo wierzył ze będzie dobrze i było. Resztę pomalutku po połówkowym zaczęłam kompletować . Wspaniałe uczucie . Teraz tez juz nie mogę sie doczekać ruchów choć to dopiero 10 tyg .

Chodzi o to ze jak im mówię ze leczyłam sie w Polsce to odsyłają mnie prywatnie :( zobaczymy w walentynki mam spotkanie z położna wiec zobaczę jak mnie potraktuje . Mam nadzieje ze mnie nie zbyje . Poza tym ja jeszcze robię ft3 i ft4 a nie wiem czy tu mi tez zrobią .

robia razem tsh ,ft4 razem w",nie powinna cie zbyc,powiedz masz problem z tarczyca I beda cie sprawdzac,Ja w sumie nie mowilam sami zdecydowali sprawdzac bo bralam od czasu transferu levothyroxine (letrox 50), i tak potem jak JuZ przeszlam na gp to nie wiedzieli czemu biore leki;),Teraz mam dawke 100 a wyniki msc temu 1.49, tf 4-10.700,
Gp dzwoni do kliniki na konsultacje;), jestem w szoku Ale ciesze sie bo gp to nie lekarz z ivf a z ivf wie lepiej .....nic tylko zycze ci abys znalalzla dobra polozna ;)

reklama
Do góry