butterfly1331
Moderator
Mamusie,szczególnie bliźniakowe, napiszcie jak sie Wam sprawdzają monitory oddechu, które zakupiłyście?
Po rekonesansie w internecie ja też kupiłam babysense 5.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamusie,szczególnie bliźniakowe, napiszcie jak sie Wam sprawdzają monitory oddechu, które zakupiłyście?
Też tak u nas jestDziewczyny, Wasze maluszki tez tak zasypiaja? Moj wywroci oczy do gory jak w horrorze, ze bialka widac i strzeli usmiech od ucha do ucha i spi[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już zaznaczyłam granicę, powiedziałam, że na porodówkę nikt nie wejdzie, a po powrocie do domu chcemy być sami i że wizyt codziennie sobie nie życzę. No i zaczęła się histeria, chyba relacje nam się trochę popsują, ale nie popuszczę. Musiałabym Wam wszystkie pomysły przedstawić, żebyście miały jasność, bo to jest dopiero początek góry lodowej...
Najgorzej ma mój mąż, bo jest między młotem a kowadłem.
U nas wszystko dobrze. Mała rośnie, codziennie się zmienia [emoji3] uczymy się siebie nawzajemHej
A jak u was? Bo niestety straciłam Was z pola widzenia na jakiś czas i nie jestem na bieżąco
Masz rację, jakieś zupy kremy itp czasami nawet lepiej smakują jak się przemrozi
Ja też mam to szczęście, że moja mama jest w miarę blisko to zawsze pomoże
Nie mylić z teściowa choć ta też bardzo ok ale jednak ponad 100km stąd
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi o to ze jak im mówię ze leczyłam sie w Polsce to odsyłają mnie prywatnie zobaczymy w walentynki mam spotkanie z położna wiec zobaczę jak mnie potraktuje . Mam nadzieje ze mnie nie zbyje . Poza tym ja jeszcze robię ft3 i ft4 a nie wiem czy tu mi tez zrobią .Zalezy od kliniki mi do tej pory sprawdzaja tarczyce ;l...i co dziwo gp dzwoni do kliniki bo nie wiedzieli co z tym tsh dlaczego biore letrox skoro tsh 1.9 ....
mi sie udalo za 1 razem ivf
Wiem ze nie wszedzie tak samo w Uk niestety ;((((ale to chyva na calym swiecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż tak oszalał jak byłam w ciazy z córeczka ze w 12 tyg kupił zestaw mebli z łóżeczkiem pomimo ze krwawiłam , tak bardzo wierzył ze będzie dobrze i było. Resztę pomalutku po połówkowym zaczęłam kompletować . Wspaniałe uczucie . Teraz tez juz nie mogę sie doczekać ruchów choć to dopiero 10 tyg .Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić że o buteleczkach itp nie wspomnę.
Boję się czy to nie za wcześnie
Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke ??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi o to ze jak im mówię ze leczyłam sie w Polsce to odsyłają mnie prywatnie zobaczymy w walentynki mam spotkanie z położna wiec zobaczę jak mnie potraktuje . Mam nadzieje ze mnie nie zbyje . Poza tym ja jeszcze robię ft3 i ft4 a nie wiem czy tu mi tez zrobią .