reklama
MartiniM, a mozesz podac linka albo nazwe, zebym wiedziala ktora masz?straw my uzywamy butelki dr brown's - jest super
Ja zamowilam ta z Tomee Tippee z zaworkiem i ta konstrukcja w srodku, ale teraz czytam opinie i jedni chwala inni pisza ze cieknie i ze szajs i nie wiem czy nie zwroce jak przyjdzie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, chyba mnie teraz bierze chorobsko. Juz w gardle sucho i drapie. Czym sie moge leczyc jak karmie piersia i czy moge karmic dalej???
Lekarz mi dal tylko chlorchinaldin bo ponoc bezpieczny przy karmieniu.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Bylam dzis sie zaszczepic na ksztusiec (obowiazkowe tu dla wszytskich kobiet w ciazy). Szlam do tej przychodni wielokrotnie, ale jeszcze nigdy sie nie umeczylam tak jak dzis. Ledwo do domu wrocilam. Zaczyna sie robic ciekawie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu tez obowiazkowo na krztusiec
Tez JuZ szybciej sapie [emoji33][emoji33]Ale wszystko robie powoli
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ema trzymam [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji106]
kasia_basia
Fanka BB :)
Z tymi poduszkami to chyba nie ma znaczenia jaka. Ja kupiłam najtańszą, taki rogal. I też się sprawdza. Dziecku jest wygodniej i mamie też. Szczególnie w pozycji spod pachy.
kasia_basia
Dziewczyny, chyba mnie teraz bierze chorobsko. Juz w gardle sucho i drapie. Czym sie moge leczyc jak karmie piersia i czy moge karmic dalej???
Straw tu już masz większe możliwości, na gorączke i przeciwzapalnie ibuprofen jest dozwolony. A na gardło to nie wiem.
Spokojnie możesz karmić, bo w mleku są przeciwciała. Nawet powinnaś żeby nie zarazić.
MartiniM
Link do: DR BROWNS BUTELKA ANTYKOLKOWA 240ml + 120ml ZESTAWMartiniM, a mozesz podac linka albo nazwe, zebym wiedziala ktora masz?
Ja zamowilam ta z Tomee Tippee z zaworkiem i ta konstrukcja w srodku, ale teraz czytam opinie i jedni chwala inni pisza ze cieknie i ze szajs i nie wiem czy nie zwroce jak przyjdzie.
reklama
ema51
Uff przezylismy kardiologa... Co prawda pobyt w przychodni od 11:30 do 14:00 z czego wiekszosc czasu w kolejkach.
Ale najwazniejsze - juz nie musi Janek byc ich pacjentem - otworki pozarastaly i wszystko jest pieknie
Oj... Jak milo
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale najwazniejsze - juz nie musi Janek byc ich pacjentem - otworki pozarastaly i wszystko jest pieknie
Oj... Jak milo
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom