reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Uff przezylismy kardiologa... Co prawda pobyt w przychodni od 11:30 do 14:00 z czego wiekszosc czasu w kolejkach.
Ale najwazniejsze - juz nie musi Janek byc ich pacjentem - otworki pozarastaly i wszystko jest pieknie :)
Oj... Jak milo:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszysyko ok.

My dzisiaj mielismy usg bioderek. Trwało chyba dwie minuty. Wszysyko ok ale stopki muso obejrzeć lekarz .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super ze wszysyko ok.

My dzisiaj mielismy usg bioderek. Trwało chyba dwie minuty. Wszysyko ok ale stopki muso obejrzeć lekarz .

Ooo widzisz a u nas bioderka robi na nfz ortopeda... To jak bylam w 4 tyg chyba to prawie zawalu dostalam... Pan dr tak przekladal malego i w jedna i w druga i do gory i w ogole takie pozycje mu robil... zeby wszystkie odruchy przy okazji sprawdzic...
A ja w domu sie balam go prawie na rece brac;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dylemat. Polozna mowila zeby podjechac do przychodni zwazyc malutka czy przybiera. Ale boje sie pchac z nia przy tej grypie a jest wspolne wejscie dla chorych i zdrowych dzieci. Wazylysmy sie na wadze lazienkowej i wyszlo 2800 a 9 dni temu przy wyjsciu ze szpitala miala 2610 czyli 190przybrala. Jak myslicie, jest ok? Jak to bylo z Waszymi maluchami? Jak przybieraly i jak szybko bylyscie wazyc?

Mam dylemat. Polozna mowila zeby podjechac do przychodni zwazyc malutka czy przybiera. Ale boje sie pchac z nia przy tej grypie a jest wspolne wejscie dla chorych i zdrowych dzieci. Wazylysmy sie na wadze lazienkowej i wyszlo 2800 a 9 dni temu przy wyjsciu ze szpitala miala 2610 czyli 190przybrala. Jak myslicie, jest ok? Jak to bylo z Waszymi maluchami? Jak przybieraly i jak szybko bylyscie wazyc?

200 gramów na tydzień - taka jest norma. U mnie tak było i Pani Dr mnie pochwaliła.

Położna powinna przywieźć ze sobą wagę i zważyć dziecko a nie wysyłać was do przychodni absurd mi lekarz mówił że dziecko powinno przytyć 250 g tygodniowo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny uwielbiam Smyka jeszcze bardziej :)
Byłam dziś reklamować body i pajace bo poschodzila z nap farba i troszkę się popruły przy napach i dostałam zwrot od reki :)tak reklamacje uwzględniają jeszcze tylko w h&m :) także można szaleć bez obaw; )

U nas 3.01 waga 4040 kg
12.01 waga 4400 kg
19.01 waga 4750 kg
Ale mala przybrala wiecej niz wynikalo z wyliczen [emoji3]

Położna powinna przywieźć ze sobą wagę i zważyć dziecko a nie wysyłać was do przychodni absurd mi lekarz mówił że dziecko powinno przytyć 250 g tygodniowo

Moja polozna tez bez wagi [emoji52] na pierwsza wizyte do pediatry musialam isc do dzieci chorych. Pani doktor szla na dluuugi urlop i poradnia dziecieca nie dzialala[emoji53]

U nas maly przybieral ok 1300 g na miesiąc. Czyli srednio 325 g tygodniowo. Ale mial tez takie tygodnie, ze przybieral po 500 g. Moim zdaniem 190 g przez 9 dni to troszke malo, ale ja lekarzem nie jestem. Najlepiej by bylo, zeby polozna do Was przyjechala

reklama
Do nas zawsze z wagą przychodzi.

10.01 4000
20.01 4235
Nie pamiętam wcześniejszych, ale jak będzie znów polozna to spisze ile wazyl

Do góry