reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ooo tez bym sie poprzytulala ale tak z brzuchem nie wygodnie bo ostatnio próbowałam i słabo więc czekam na te zielone światło już po [emoji23] ale tez gdzies czytalam ze od 20tyg przy bliźniakach to juz sie lepiej wstrzymac

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi profesorek powiedział ze można ale z prezerwatywa i z brzuchem to u nas się sprawdza od tyłu ale ja leżę na boku i m tez inna opcja nie bardzo bo ja niska a mój M wysoki :)

Mi profesorek powiedział ze można ale z prezerwatywa i z brzuchem to u nas się sprawdza od tyłu ale ja leżę na boku i m tez inna opcja nie bardzo bo ja niska a mój M wysoki :)
O widzisz nawet w ciazy trzeba sie zabezpieczac tyle lat bez a tu ciaza i prosze [emoji1] no kurde ta opcja na boku średnio mi odpowiada jest wiele mozliwosci ale jakos zaraz zasapana jestem a tylko leżę [emoji23] no ja dzisiaj bylam na kontroli szyjki i usg i wszytsko ok szyjka dluga i zamknieta i nawet nie drgnie a chlopaki super tez [emoji7][emoji110]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzis przeczytałam, w kolejnej już gazecie, że przy każdym przewijaniu dziecka powinno się przemywać pupę wodą i mydłem...Czy wy tak robicie?

Hmmm...a po co zabezpieczenie w ciąży???????W kolejną przeciez nie zajdziesz....
W spermie jest prostaglandyna i w polaczeniu z uwalniana podczas seksu oksytocyna moze spowodowac lub przyspieszyc akcje porodowa po 38tc niektórzy lekarze nawet zalecaja a nasz profesorek powiedzial zeby bylo bezpieczniej bo roznie moze byc zeby po 20tc uzywac prezerwatyw albo nie kochac sie a poza tym dzieki temu uniknelam wszelkich histori typu grzybic i innych infekcji .... wiem ze w ciaze nie zajde bedac juz w niej ale wole dmuchac na zimne a mojemu m to nie przeszkadza nawet mielismy z tym niezly ubaw bo od 10 lat nigdy nie uzywalismy .....:)

Która z Was polecała delicol? Straw? Ja dziś zakupiłam za radą położnej. Jak dawkujesz? Bo mi poradziła zacząć od 5 kropel ale to chyba nie działa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja daje tyle co w ulotce. U nas jest poprawa, ale nie do konca, kupilam dodatkowo jeszcze esputikon i jest lepiej niz bylo. Maly juz chyba nie ma bolesci, ale nie chce zapeszac.
Zamowilam Sab Simplex w razie czego zeby zamiast tego esputikonu dawac.
Kasia basia, ten delicol do kazdego karmienia oczywiscie dajesz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja daje tyle co w ulotce. U nas jest poprawa, ale nie do konca, kupilam dodatkowo jeszcze esputikon i jest lepiej niz bylo. Maly juz chyba nie ma bolesci, ale nie chce zapeszac.
Zamowilam Sab Simplex w razie czego zeby zamiast tego esputikonu dawac.
Kasia basia, ten delicol do kazdego karmienia oczywiscie dajesz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, wiem dziękuję. Sab simplex też do mnie jedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry