reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, Tobie przy cc usuwali duzo zrostow. Tak pisalas, chyba ze cos pomylilam...
Czyli co? To endometrioza? Mialas wczesniej laparoskopie diagnostyczna jak sie staraliscie o dzidziusia? Robil Ci ktos wtedy laparo zeby wykluczyc endometrioze?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,miałam w brzuchu meksyk jak to określili lekarze wykonujący cc, miałam dwa razy laparoskopie i usuwane mięśniaki ale nigdy nikt nie mówił że jest tak źle, miałam poprzyrastane organy do blizny m.in pęcherz oraz jelita stąd potem dren i cewnik przez 4 dni.kolejna ciąża skończy się dla mnie tragicznie na oiomie taką diagnozę postawili :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzis przeczytałam, w kolejnej już gazecie, że przy każdym przewijaniu dziecka powinno się przemywać pupę wodą i mydłem...Czy wy tak robicie?
Ja używam chusteczek pampers new baby :-) są super, dużo grubsze niż inne na rynku i delikatne.nie uczulujaja, nie podrazniaja więc nie ma potrzeby kombinować z wodą i mydłem ;-)

Ja używam chusteczek pampers new baby :-) są super, dużo grubsze niż inne na rynku i delikatne.nie uczulujaja, nie podrazniaja więc nie ma potrzeby kombinować z wodą i mydłem ;-)

Podobno sa straszliwie naladowane chemia...
Tez bralam je pod uwage, ale po przeczytaniu recenzji skladu, dalam sobie spokoj. No i podobno nie mozna uzywac chusteczek przy kazdym przewijaniu, bo pakujesz na pupke chemie i wiecej chemii. Mozna uzywac, ale z rozsadkiem, a dobrym zamiennikiem jest niby wlasnie woda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podobno sa straszliwie naladowane chemia...
Tez bralam je pod uwage, ale po przeczytaniu recenzji skladu, dalam sobie spokoj. No i podobno nie mozna uzywac chusteczek przy kazdym przewijaniu, bo pakujesz na pupke chemie i wiecej chemii. Mozna uzywac, ale z rozsadkiem, a dobrym zamiennikiem jest niby wlasnie woda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bez przesady, nie dajmy się zwariować, każdy produkt ma konserwanty czy jakaś inną chemię w składzie
My używamy ich od narodzin i nam pasują, właśnie dlatego że są grubsze i delikatne, żadnych odparzeń, podrażnień więc chyba nienajgorsze jednak :-)

Tak,miałam w brzuchu meksyk jak to określili lekarze wykonujący cc, miałam dwa razy laparoskopie i usuwane mięśniaki ale nigdy nikt nie mówił że jest tak źle, miałam poprzyrastane organy do blizny m.in pęcherz oraz jelita stąd potem dren i cewnik przez 4 dni.kolejna ciąża skończy się dla mnie tragicznie na oiomie taką diagnozę postawili :-(

No to TeQuila mam podobnie do Ciebie. Kolejna ciąża zagrażające mnie i dziecku. Wiec kolejnego juz nie będzie. Mi podczas cc pękł pęcherz bo macica była zrosnieta z nim i macice mam tragiczna całą w zrostach. Jak to dr określ - taka macice widział 30 lat temu a inni lekarze którzy byli kolo mnie pierwszy raz taka widzieli. Endometrioza robi swoje.

reklama
Do góry