reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista
Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Mavi trzymamy kciuki za spokój, wyciszenie skurczy i wyjście do domku. Zojka ma jeszcze czas <3

Agatek28 ma na sprzedaż ciuszki w rozmiarze 50 :)
Zestaw zawiera:
kombinezon (smyk) - szary, cieplutki, puchaty, milusi w dotyku, body na krótki rękaw (f&f) 6 szt., body na długi rękaw (smyk) 5 szt., czapeczki (h&m) 2 szt., body kopertowe na długi rękaw (h&m) 4 szt., półśpiochy (tzw spodenki - h&m) 3 szt., pajace długi rękaw (f&f) 5 szt.

STYCZEŃ

11: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: Flandi - ktg
16: Flandi - melduje się w szpitalu
16: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
19: natula - wizyta u diabetologa
29: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LUTY

01: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: ema51 - usg
17: Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc

14.04.2017 - Peugeotka36: dziewczynka
18.04.2017 - Atena33: chłopiec
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś

22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51 ?
17.07.2017 - Rustynka: ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html

Niesamowite!!!
Obejrzyjcie koniecznie!!!
Kapiel noworodka, ale niezwykla kapiel.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne. Ja to teraz rycze prawie na wszystkim gdzie są dzieciątka [emoji3] [emoji7]
A w temacie kąpieli zanurzacie dzieciom główki? Mi polozna powiedziała zeby pilnowac zeby do uszu nie dostala się woda wiec nie zanurzam ale widzę i czytam ze można i juz nie wiem...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne. Ja to teraz rycze prawie na wszystkim gdzie są dzieciątka [emoji3] [emoji7]
A w temacie kąpieli zanurzacie dzieciom główki? Mi polozna powiedziała zeby pilnowac zeby do uszu nie dostala się woda wiec nie zanurzam ale widzę i czytam ze można i juz nie wiem...

Ja nie zanurzam. Trzymam w powietrzu i tylko ręką myje główkę

My nie zanurzamy, główkę myje w powietrzu ale jak woda naleje się do ucha to nie panikujemy, ale uważamy :-) pytałam o to pediatre i powiedziała że nic złego się nie stanie.tak sobie myślę że niemowlęta przecież chodzą na basen i nurkują i nikt im uszu nie zatyka :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myje buzke na przewijaku wacikami.
Glowke mam nad woda w wanience i maz myje wloski ale delikatnie zeby do uszow nie nalecialo.

Tequila, Tobie przy cc usuwali duzo zrostow. Tak pisalas, chyba ze cos pomylilam...
Czyli co? To endometrioza? Mialas wczesniej laparoskopie diagnostyczna jak sie staraliscie o dzidziusia? Robil Ci ktos wtedy laparo zeby wykluczyc endometrioze?

reklama
Bardzo milo was sie czyta jak myjecie,czasem se mysle Po co ja mam isc do szkoly rodzenia ;))) tu o wszystkim piszecie a oddychac przy porodzie to chyva mi tez polozne lekarz powie ..... ;)

A ja dzis bardzo zadowolona bo przyszla paczka z izofix a drugi fotelik 50% znizki,oczywiscie kolor rozowy wybral maz dla siebie ,ja mam bialo czarny ;))))skoro byla promocja wzielosmy razem z fotelikiem
Teraz JuZ tylko mebelki I zaczac prac ciuszki

Flandi czekam jak Po ktg!.....
1b475d1d31ad7e8c615fdcf1566072d2.jpg
d2cf1a724a35bed17aa01b54df9e7a76.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry