reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja piję jedną dziennie z ekspresu z mlekiem. Ważne, żeby nie przesadzić i nie pić rozpuszczalnych, bo to sam syf jest.

Ok dzieki
Wkoncu Po pracy napije sie jedna
Lekarz tez mowil ze gora dwie moge i na web tez pisze ze mozna no Ale czasem jeszcze wole was tutaj posluchac ,kto wie najlepiej jak nie wy tu ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp :) nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )

Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My delicol przerabialisny z Jankiem:) cuda dziala. A jak cos to sa jeszcze tez kropelki bodajze kolaktaza - w skladzie to samo czyli tylko ten enzym trawienny a cebowo 3 x lepiej. Niby delicol tez nie jest drogi ale jak regularnie uzywalismy przez jakies 2 miesiace kropli to dalo sie odczuc;)
A dzialanie takie samo;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp :) nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )

Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za rade...

reklama
Do góry