reklama
butterfly1331
Moderator
Mój lekarz pozwolił mi pić jedną dziennie- z ekspresu lub parzoną. Zakazał rozpuszczalnej, bo to największy syf. Piję średnio 3 w tygodniu.
Flandi
Fanka BB :)
Ja piję jedną dziennie z ekspresu z mlekiem. Ważne, żeby nie przesadzić i nie pić rozpuszczalnych, bo to sam syf jest.Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ok dzieki
Wkoncu Po pracy napije sie jedna
Lekarz tez mowil ze gora dwie moge i na web tez pisze ze mozna no Ale czasem jeszcze wole was tutaj posluchac ,kto wie najlepiej jak nie wy tu ...
Wkoncu Po pracy napije sie jedna
Lekarz tez mowil ze gora dwie moge i na web tez pisze ze mozna no Ale czasem jeszcze wole was tutaj posluchac ,kto wie najlepiej jak nie wy tu ...
katharina203
Ja nie pije bo mnie nie ciagnie...najwyzej InkeMamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?
kasia_basia
Kurde, to ja musze jeszcze zobaczyc gdzies filmik jak sie to zapina. Zapinamy wedlug instrukcji i to jest bleskawicznie. Kurde....moze gdzies blad popelniamy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też to zajmuje krótką chwilkę. Nie jest to jakoś mocno skomplikowane.
A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )
Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.
ema51
My delicol przerabialisny z Jankiem cuda dziala. A jak cos to sa jeszcze tez kropelki bodajze kolaktaza - w skladzie to samo czyli tylko ten enzym trawienny a cebowo 3 x lepiej. Niby delicol tez nie jest drogi ale jak regularnie uzywalismy przez jakies 2 miesiace kropli to dalo sie odczucDziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A dzialanie takie samo
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Dzieki za rade...A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )
reklama
kasia_basia
Macie sprawdzony termometr ? Chciałam kupić bezdotykowy microlife, może ktoś ma? To jest dosyć drogie a czytam że nie wszystkie dobrze działają.