reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki, Lile :)
Na bazę jesteśmy zdecydowani, w obu autach mamy isofix. Gdy widzę, jak mój brat walczy z pasami zapinając 3-miesięcznego brzdąca, to zdecydowanie wolę zapłacić więcej, a mieć komfort.
No nic, pojedziemy dziś, przymierzymy i podejmiemy decyzję.
Dziękuję za wszystkie sugestie :)
Czemu walczy z pasami? To sie zapina w 3 sekundy. No chyba ze my zle zapinamy...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)
Hehe...padlam...skad mam wziac gnojowke :):):)...bylam wczoraj u gin i zapomnialam zapytac...

Czemu walczy z pasami? To sie zapina w 3 sekundy. No chyba ze my zle zapinamy...

Musi je mocno naciągnąć, żeby były prawidłowo zapięte. Podobno łatwo popełnić błąd. Wchodzi za siedzenie, zapiera się i naciąga pasy. Przy czym rusza całym fotelikiem, więc gdy mała śpi, to jest dość problematyczne. Drugi fotelik chcą już z wpięciem do isofix.

Musi je mocno naciągnąć, żeby były prawidłowo zapięte. Podobno łatwo popełnić błąd. Wchodzi za siedzenie, zapiera się i naciąga pasy. Przy czym rusza całym fotelikiem, więc gdy mała śpi, to jest dość problematyczne. Drugi fotelik chcą już z wpięciem do isofix.
Kurde, to ja musze jeszcze zobaczyc gdzies filmik jak sie to zapina. Zapinamy wedlug instrukcji i to jest bleskawicznie. Kurde....moze gdzies blad popelniamy.

Dlatego teraz wzielismy bazy, dociaganie tych pasow to nic milego, szczegolnie jka dziecko nie w humorze

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, to ja musze jeszcze zobaczyc gdzies filmik jak sie to zapina. Zapinamy wedlug instrukcji i to jest bleskawicznie. Kurde....moze gdzies blad popelniamy.

Może to zależy od samochodu, nie wiem. Jego auto jest duże, miejsca sporo, a chwilę to zajmuje. Ktoś ich szkolił w sklepie z prawidłowego montowania fotelika.

Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

2-3 dziennie, byle nie siekiery :-) tzn mozna - ja nie pije bo mnie nie ciagnie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry