reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki, Lile :)
Na bazę jesteśmy zdecydowani, w obu autach mamy isofix. Gdy widzę, jak mój brat walczy z pasami zapinając 3-miesięcznego brzdąca, to zdecydowanie wolę zapłacić więcej, a mieć komfort.
No nic, pojedziemy dziś, przymierzymy i podejmiemy decyzję.
Dziękuję za wszystkie sugestie :)
Czemu walczy z pasami? To sie zapina w 3 sekundy. No chyba ze my zle zapinamy...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi :) ) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop :)
Hehe...padlam...skad mam wziac gnojowke :):):)...bylam wczoraj u gin i zapomnialam zapytac...

Czemu walczy z pasami? To sie zapina w 3 sekundy. No chyba ze my zle zapinamy...

Musi je mocno naciągnąć, żeby były prawidłowo zapięte. Podobno łatwo popełnić błąd. Wchodzi za siedzenie, zapiera się i naciąga pasy. Przy czym rusza całym fotelikiem, więc gdy mała śpi, to jest dość problematyczne. Drugi fotelik chcą już z wpięciem do isofix.

Musi je mocno naciągnąć, żeby były prawidłowo zapięte. Podobno łatwo popełnić błąd. Wchodzi za siedzenie, zapiera się i naciąga pasy. Przy czym rusza całym fotelikiem, więc gdy mała śpi, to jest dość problematyczne. Drugi fotelik chcą już z wpięciem do isofix.
Kurde, to ja musze jeszcze zobaczyc gdzies filmik jak sie to zapina. Zapinamy wedlug instrukcji i to jest bleskawicznie. Kurde....moze gdzies blad popelniamy.

Dlatego teraz wzielismy bazy, dociaganie tych pasow to nic milego, szczegolnie jka dziecko nie w humorze

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, to ja musze jeszcze zobaczyc gdzies filmik jak sie to zapina. Zapinamy wedlug instrukcji i to jest bleskawicznie. Kurde....moze gdzies blad popelniamy.

Może to zależy od samochodu, nie wiem. Jego auto jest duże, miejsca sporo, a chwilę to zajmuje. Ktoś ich szkolił w sklepie z prawidłowego montowania fotelika.

Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

2-3 dziennie, byle nie siekiery :-) tzn mozna - ja nie pije bo mnie nie ciagnie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry