reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamusie mamy pytanie
Czy mozemy pic kawe?
Msc przed transferem poeuedzuano msm odrzucic kawe i alkohol i tak zostalo
A nam brak lub mojej mamie brak kawuski jednej z rana ,pije zbozowke ale to nie to samo
Jak to jest u was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja piję jedną dziennie z ekspresu z mlekiem. Ważne, żeby nie przesadzić i nie pić rozpuszczalnych, bo to sam syf jest.

Ok dzieki
Wkoncu Po pracy napije sie jedna
Lekarz tez mowil ze gora dwie moge i na web tez pisze ze mozna no Ale czasem jeszcze wole was tutaj posluchac ,kto wie najlepiej jak nie wy tu ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp :) nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )

Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
My delicol przerabialisny z Jankiem:) cuda dziala. A jak cos to sa jeszcze tez kropelki bodajze kolaktaza - w skladzie to samo czyli tylko ten enzym trawienny a cebowo 3 x lepiej. Niby delicol tez nie jest drogi ale jak regularnie uzywalismy przez jakies 2 miesiace kropli to dalo sie odczuc;)
A dzialanie takie samo;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chciałam sie podzielic moim zachwytem nad wózkiem: ) jest swietny, dzisiaj sprawdził sie w kolejnym bojowym zadaniu - pokonywanie zasp :) nie bylo żadnych problemów. W alejkach sklepowych poruszam sie prowadzac jedną ręka, w drugiej ciągnę luv niose koszyk. Stary model qvipo ale daje radę: )

Na kurzajki skórka z cytryny moczona cała noc w occie . przykleic ją plastrem do kurzajki. Wypali ją. Sprawdzona metoda stosowalam ja i moj tata.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za rade...

reklama
Do góry