reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak bedzie konieczne zdjecie zeba...czyli rentgen korzeni to co wtedy?
No rtg ci nie zrobia z tego co wiem... Zadzialaja tylko tyle co dadza rade i bedzie musialo czekac.
Ja mialam juz prawie umowiona wizyte na koronke... Nie pomyslalam przed transferem oczywiscie i teraz czekanie do porodu z dzialaniem dalszym...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, właśnie sobie uzmysłowiłam co mnie czeka. Dopadł mnie mega dół. Mała jeszcze w brzuszku, a starsza mnie dzisiaj wykończyła.
Nie dam rady sama z dwójką. Do szkoły trzeba wozić, na treningi. A co będzie jak się rozchoruję? Co mi strzeliło do głowy z tym dugim dzieckiem? Kto się nimi zajmie jak mi się coś stanie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, właśnie sobie uzmysłowiłam co mnie czeka. Dopadł mnie mega dół. Mała jeszcze w brzuszku, a starsza mnie dzisiaj wykończyła.
Nie dam rady sama z dwójką. Do szkoły trzeba wozić, na treningi. A co będzie jak się rozchoruję? Co mi strzeliło do głowy z tym dugim dzieckiem? Kto się nimi zajmie jak mi się coś stanie?

kasia_basia dasz radę na pewno [emoji173]️ trzeba czasem pomarudzić, a potem głowa do góry, cycki do przodu i dawaj! Kto jak nie my - kobiety!
To chyba normalne że trochę się boisz, ale wierzę, że będzie dobrze [emoji8]

reklama
Widzę wszystkie mniej więcej w połowie ciąży mamy przygodę z dentysta ;) ja też dzisiaj bylam.....niestety jazda bez trzymanki bez znieczulenia;) ale przeżyłam, było minęło ufff

Do góry