reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry. Malutka ma zdrowe serduszko :) Wszystko dobrze, ładnie rośnie ma już 850g :) I w końcu udało się zobaczyć co ma między nóżkami i jest 100% dziewczynka :) Flandi będzie Natalia :) A moja apka pokazuje, że do porodu zostało 100 dni :o

Hej
Piekna Natalia
Czy to mozliwe ze miedzy nami do porodu jest riznica dwoch tygodni (Ja Po tobie ), Natalia wazy 850 gr a moja 490??!!
Czyli te dwa tygodnie twoje w przodzie to te 360 gr ? JuZ glupieje Ale powiedzieli mi ze ok waga,wzrost 17.5 cm moja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia _basia to dobre pytanie ....
Sama niewiem ,jednak bardzo chcialabym naturalny porod ,pisze tez ze ciaza Po ivf taka sama jak inna jest ,moze sluchaj lekarza ,zapewne znow masz usg niebawem ,Po 35 tyg usg robia co Tydz tak ?
Jesli nie ma zagrozen to porod moze byc naturalny

Sama niewiem ,jednak bardzo chcialabym naturalny porod ,pisze tez ze ciaza Po ivf taka sama jak inna jest ,moze sluchaj lekarza ,zapewne znow masz usg niebawem ,Po 35 tyg usg robia co Tydz tak ?

Taka sama ciąża jak naturalna. Nie widzę różnicy między tą a poprzednią. Tylko dużo starsza jestem. Z tym usg to nie do końca tak jest. Mniej więcej co dwa tygodnie mam wizyty.

Dziewczyny, chyba pobiłam rekord forumowy. 39+2. Masakra. Psycha mi siada. Wieczorem zawsze mam wrażenie że zaraz się zacznie a rano wstaję kompletnie bez dolegliwości, jakby to był drugi trymestr.

Wow, rzeczywiście rekord:-) już niedługo będziecie razem :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Malutka ma zdrowe serduszko :) Wszystko dobrze, ładnie rośnie ma już 850g :) I w końcu udało się zobaczyć co ma między nóżkami i jest 100% dziewczynka :) Flandi będzie Natalia :) A moja apka pokazuje, że do porodu zostało 100 dni :o
Gratuluję córci :-) Natalia piękne imię :-) i nie piszę tak dlatego że ja mam tak na imię :p

Hej
Piekna Natalia
Czy to mozliwe ze miedzy nami do porodu jest riznica dwoch tygodni (Ja Po tobie ), Natalia wazy 850 gr a moja 490??!!
Czyli te dwa tygodnie twoje w przodzie to te 360 gr ? JuZ glupieje Ale powiedzieli mi ze ok waga,wzrost 17.5 cm moja

Jak mówią że ok to tak jest :-) usg podaje wagę z dużym błędem a poza tym dzidziuś szybko rośnie z każdym tygodniem :-)

Zaczynam mieć coraz większe wątpliwości czy dobrze robię z tym porodem sn. Prawie wszystkie dziewczyny tutaj z forum miały cc. Może niepotrzebnie skazuję dziecko na ryzyko ?
Kochana poród sn niesie ryzyko ale jak widać na moim przykładzie podczas cc też może nie być kolorowo :-/ skoro ciąża przebiega prawidłowo i nie ma powodów do cc to nie martw się :-) szybciej dojdziesz do siebie po a maleństwo da radę jak setki innych urodzonych sn, będzie dobrze!!!

reklama

Zgadza się. Pod koniec ciąży wizyty są co tydzień

Do góry