reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequilla - nie, ja nie kp, ja ściągałam pokarm laktatorem, teraz już prawie przeszliśmy całkowicie na mm
Już Ci podsyłam linka na priv :) :) :)
A czy twój maluszek krztusił się jedzeniem? Mojemu synkowi to się zdaża i nie wiem czy to efekt zbyt szybkiego wypływu pokarmu czy jakiejś niedojrzałości układu pokarmowego :( zaczynam bać się go karmić :(

reklama
A czy twój maluszek krztusił się jedzeniem? Mojemu synkowi to się zdaża i nie wiem czy to efekt zbyt szybkiego wypływu pokarmu czy jakiejś niedojrzałości układu pokarmowego :( zaczynam bać się go karmić :(
Czasami zdazylo mu sie zakrzusic jak wlasnie za szybko pil, ale sporadycznie. Baaaardzo rzadko. Za to czesto po odbiciu ma czkawke ;)

Moja tez kilka razy się zakrztusila ale wydaje mi się ze zbyt żarliwie ssala. My znowu mamy taki problem ze małej się praktycznie nie odbija po jedzeniu za to bardzo czesto ma czkawke

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tez kilka razy się zakrztusila ale wydaje mi się ze zbyt żarliwie ssala. My znowu mamy taki problem ze małej się praktycznie nie odbija po jedzeniu za to bardzo czesto ma czkawke

Mi też się wydaje że to efekt szybkiego ssania ale poczytałam trochę i może być to jeden z objawów zaburzeń neurologicznych :(
Alan też nie odbija, ale tym prawie się nie martwię, powinnam?dziecko musi odbić?a czkawke też ma często ale położne mówiły że to nic złego, że nic mu się nie dzieje
Martwię się tylko tym krztuszeniem, boję się zostawać z nim sama, a każde karmienie wiele mnie kosztuje :(

Mi też się wydaje że to efekt szybkiego ssania ale poczytałam trochę i może być to jeden z objawów zaburzeń neurologicznych :(
Alan też nie odbija, ale tym prawie się nie martwię, powinnam?dziecko musi odbić?a czkawke też ma często ale położne mówiły że to nic złego, że nic mu się nie dzieje
Martwię się tylko tym krztuszeniem, boję się zostawać z nim sama, a każde karmienie wiele mnie kosztuje :(
Mi tez polozna mówiła ze to nic złego ale jakos lepiej się czuję kiedy beknie ;) u nak krztuszenie zdarzyło się z trzy ,cztery razy, myślę ze to tez normalne. A co polozna na to mówi?

Dziewczyny a z innej beczki. Czy wy tez czujecie się takie wiotkie? Przytylam w ciąży 9 kg a schudlam juz 12, jestem dosłownie cały czas głodna. Póki co dostaję obiady od rodzicow i tesciow takie lekkie a jadlabym cały dzień. Ciało jest takie jakby u babci.

Mi tez polozna mówiła ze to nic złego ale jakos lepiej się czuję kiedy beknie ;) u nak krztuszenie zdarzyło się z trzy ,cztery razy, myślę ze to tez normalne. A co polozna na to mówi?

Dziewczyny a z innej beczki. Czy wy tez czujecie się takie wiotkie? Przytylam w ciąży 9 kg a schudlam juz 12, jestem dosłownie cały czas głodna. Póki co dostaję obiady od rodzicow i tesciow takie lekkie a jadlabym cały dzień. Ciało jest takie jakby u babci.

Dzisiaj mam pierwszą wizytę domową to zapytam bo w szpitalu nie pytałam bo takich incydentów nie było
Ja też jestem wiecznie głodna, jem non stop ;) ale to chyba normalne, organizm musi zregenerować się po porodzie i mieć energię na produkcję mleka
Dodatkowo bardzo szybko się męczę, jestem spiąca już trzy godz po wstaniu z łóżka. A ciało...mnie dokucza mocno brzuch, jest opuchniety, wzdety i ogromnyyy nadal. Zaraz idę na wagę bo nawet nie pomyslalam żeby się zwazyc :)no i nogi są shrekowe :Dpoza tym ok

reklama
Do góry