A czy twój maluszek krztusił się jedzeniem? Mojemu synkowi to się zdaża i nie wiem czy to efekt zbyt szybkiego wypływu pokarmu czy jakiejś niedojrzałości układu pokarmowego zaczynam bać się go karmićTequilla - nie, ja nie kp, ja ściągałam pokarm laktatorem, teraz już prawie przeszliśmy całkowicie na mm
Już Ci podsyłam linka na priv
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Czasami zdazylo mu sie zakrzusic jak wlasnie za szybko pil, ale sporadycznie. Baaaardzo rzadko. Za to czesto po odbiciu ma czkawkeA czy twój maluszek krztusił się jedzeniem? Mojemu synkowi to się zdaża i nie wiem czy to efekt zbyt szybkiego wypływu pokarmu czy jakiejś niedojrzałości układu pokarmowego zaczynam bać się go karmić
lile
Fanka BB :)
Zaczelam przegladac ciuszki na necie - wiecie ze mozna kupic juz na rozmiar 32? [emoji47]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez kilka razy się zakrztusila ale wydaje mi się ze zbyt żarliwie ssala. My znowu mamy taki problem ze małej się praktycznie nie odbija po jedzeniu za to bardzo czesto ma czkawkeA czy twój maluszek krztusił się jedzeniem? Mojemu synkowi to się zdaża i nie wiem czy to efekt zbyt szybkiego wypływu pokarmu czy jakiejś niedojrzałości układu pokarmowego zaczynam bać się go karmić
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To widzę ze nie tylko nas czkawka nawiedzaCzasami zdazylo mu sie zakrzusic jak wlasnie za szybko pil, ale sporadycznie. Baaaardzo rzadko. Za to czesto po odbiciu ma czkawke
Mi też się wydaje że to efekt szybkiego ssania ale poczytałam trochę i może być to jeden z objawów zaburzeń neurologicznychMoja tez kilka razy się zakrztusila ale wydaje mi się ze zbyt żarliwie ssala. My znowu mamy taki problem ze małej się praktycznie nie odbija po jedzeniu za to bardzo czesto ma czkawke
Alan też nie odbija, ale tym prawie się nie martwię, powinnam?dziecko musi odbić?a czkawke też ma często ale położne mówiły że to nic złego, że nic mu się nie dzieje
Martwię się tylko tym krztuszeniem, boję się zostawać z nim sama, a każde karmienie wiele mnie kosztuje
Mi tez polozna mówiła ze to nic złego ale jakos lepiej się czuję kiedy beknie u nak krztuszenie zdarzyło się z trzy ,cztery razy, myślę ze to tez normalne. A co polozna na to mówi?Mi też się wydaje że to efekt szybkiego ssania ale poczytałam trochę i może być to jeden z objawów zaburzeń neurologicznych
Alan też nie odbija, ale tym prawie się nie martwię, powinnam?dziecko musi odbić?a czkawke też ma często ale położne mówiły że to nic złego, że nic mu się nie dzieje
Martwię się tylko tym krztuszeniem, boję się zostawać z nim sama, a każde karmienie wiele mnie kosztuje
Dziewczyny a z innej beczki. Czy wy tez czujecie się takie wiotkie? Przytylam w ciąży 9 kg a schudlam juz 12, jestem dosłownie cały czas głodna. Póki co dostaję obiady od rodzicow i tesciow takie lekkie a jadlabym cały dzień. Ciało jest takie jakby u babci.
Dzisiaj mam pierwszą wizytę domową to zapytam bo w szpitalu nie pytałam bo takich incydentów nie byłoMi tez polozna mówiła ze to nic złego ale jakos lepiej się czuję kiedy beknie u nak krztuszenie zdarzyło się z trzy ,cztery razy, myślę ze to tez normalne. A co polozna na to mówi?
Dziewczyny a z innej beczki. Czy wy tez czujecie się takie wiotkie? Przytylam w ciąży 9 kg a schudlam juz 12, jestem dosłownie cały czas głodna. Póki co dostaję obiady od rodzicow i tesciow takie lekkie a jadlabym cały dzień. Ciało jest takie jakby u babci.
Ja też jestem wiecznie głodna, jem non stop ale to chyba normalne, organizm musi zregenerować się po porodzie i mieć energię na produkcję mleka
Dodatkowo bardzo szybko się męczę, jestem spiąca już trzy godz po wstaniu z łóżka. A ciało...mnie dokucza mocno brzuch, jest opuchniety, wzdety i ogromnyyy nadal. Zaraz idę na wagę bo nawet nie pomyslalam żeby się zwazyc no i nogi są shrekowe poza tym ok
reklama
Ja nie mam uczulenia, ale zastanawia mnie jak ja przebrnelam cała symulację z tyloma zastrzykami jak teraz raz dziennie mam sobie podac fragmin to jest dla mnie katorgaDziewczyny a mialyscie uczulenie na zastrzyki z fragminu?