A ja nie dostałam żadnych zastrzykówJa nie mam uczulenia, ale zastanawia mnie jak ja przebrnelam cała symulację z tyloma zastrzykami jak teraz raz dziennie mam sobie podac fragmin to jest dla mnie katorga
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja juz bez szwu, tesciowa mnir uwolnila jeszcze tylko jeden mały po drenie.
nieagatka
Fanka BB :)
Hej! Juz drugi raz e tym tygodniu moje dziecko mnie torturuje. Nie mowie o kopniakach, bo te uwielbiam. Uklada sie jakos tak, glowka chyba w pchwinie po mojej prawej stronie, ze bol jest straszliwy. Praktycznie mdleje i laduje na dywanie nie mogac sie ruszyc. Nie wiem czy tam jest jakis nerw czy cos, ale nie polecam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Nic się dzidzi nie stanie. My wyparzamy tylko wrzątkiemDzidzi nic sie nie stanie jesli tylko wyparze wrzatkiem?
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej! Juz drugi raz e tym tygodniu moje dziecko mnie torturuje. Nie mowie o kopniakach, bo te uwielbiam. Uklada sie jakos tak, glowka chyba w pchwinie po mojej prawej stronie, ze bol jest straszliwy. Praktycznie mdleje i laduje na dywanie nie mogac sie ruszyc. Nie wiem czy tam jest jakis nerw czy cos, ale nie polecam...
No to masz super ,dzieli nas tylko dwa ,trzy tygodni roznicy do porodu a twoja coreczka daje w kosc a Ja to bym JuZ chciala tak,moja tylko kopniaczki lekkie mi daje , jednak zawsze lepsze to JuZ niz frowanie motyli (tak mialam bodajze do 20 tyg ),teraz zawsze czekam kiedy kopnie
katharina203
Dziewczyny mam straszny bol zeba. Mozna do dentysty isc w ciazy?
nieagatka
Mozesz isc do dentysty i sa znieczulenia, ktore w ciazy mozna stosowac. Zabroniony jest tylko rentgen. Nie mecz sie, idz.
lile
Nawet koniecznie trzeba. Zaniedbany stan zapalny moze sie skonczyc nawet utrata ciazy..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
No to masz super ,dzieli nas tylko dwa ,trzy tygodni roznicy do porodu a twoja coreczka daje w kosc a Ja to bym JuZ chciala tak,moja tylko kopniaczki lekkie mi daje , jednak zawsze lepsze to JuZ niz frowanie motyli (tak mialam bodajze do 20 tyg ),teraz zawsze czekam kiedy kopnie
No moja kopie, plywa, fikolki robi - czuje, ze jest wieksza i silniejsza niz jeszcze dwa tyg temu wiec i Ty lada moment poczujesz. Ale trn bol jest naprawde masakryczny. Paralizuje mi cale cialo i w zasadzie ciezko mi wogole oddychac, nie mowiac o ruchu. No i trwa to 15-20min, dopoki nie zmusze jej do przesuniecia sie troche