reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej! Juz drugi raz e tym tygodniu moje dziecko mnie torturuje. Nie mowie o kopniakach, bo te uwielbiam. Uklada sie jakos tak, glowka chyba w pchwinie po mojej prawej stronie, ze bol jest straszliwy. Praktycznie mdleje i laduje na dywanie nie mogac sie ruszyc. Nie wiem czy tam jest jakis nerw czy cos, ale nie polecam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Juz drugi raz e tym tygodniu moje dziecko mnie torturuje. Nie mowie o kopniakach, bo te uwielbiam. Uklada sie jakos tak, glowka chyba w pchwinie po mojej prawej stronie, ze bol jest straszliwy. Praktycznie mdleje i laduje na dywanie nie mogac sie ruszyc. Nie wiem czy tam jest jakis nerw czy cos, ale nie polecam...

No to masz super ,dzieli nas tylko dwa ,trzy tygodni roznicy do porodu a twoja coreczka daje w kosc a Ja to bym JuZ chciala tak,moja tylko kopniaczki lekkie mi daje , jednak zawsze lepsze to JuZ niz frowanie motyli (tak mialam bodajze do 20 tyg ),teraz zawsze czekam kiedy kopnie

reklama
No to masz super ,dzieli nas tylko dwa ,trzy tygodni roznicy do porodu a twoja coreczka daje w kosc a Ja to bym JuZ chciala tak,moja tylko kopniaczki lekkie mi daje , jednak zawsze lepsze to JuZ niz frowanie motyli (tak mialam bodajze do 20 tyg ),teraz zawsze czekam kiedy kopnie

No moja kopie, plywa, fikolki robi - czuje, ze jest wieksza i silniejsza niz jeszcze dwa tyg temu wiec i Ty lada moment poczujesz. Ale trn bol jest naprawde masakryczny. Paralizuje mi cale cialo i w zasadzie ciezko mi wogole oddychac, nie mowiac o ruchu. No i trwa to 15-20min, dopoki nie zmusze jej do przesuniecia sie troche :)

Do góry