reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Więc tak mala 3440 i 56 cm :) 10 pkt. Urodziła się o 13:33. Jest niesamowita, wcale nie płacze tylko śpi i słodko pomrukuje :)
Ja w trakcie cc troche zasłabłam, wymiotowałam ( w sumie nie mialam czym wiec tylko mnie szarpało) pozniej juz ok, chyba największy ból juz mam.za sobą, teraz juz lepiej i mam zacząć sie przekręcać na boki. Malutka byla ze mną ponad 3 godziny, do piersi przystawili mi tylko po cc , jutro juz ma byc caly dzien ze mną. Dziewczyny, jestem mamą:)

Załączniki

• V__BE75(1).jpg
    V__BE75(1).jpg
    164,4 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Więc tak mala 3440 i 56 cm :) 10 pkt. Urodziła się o 13:33. Jest niesamowita, wcale nie płacze tylko śpi i słodko pomrukuje :)
Ja w trakcie cc troche zasłabłam, wymiotowałam ( w sumie nie mialam czym wiec tylko mnie szarpało) pozniej juz ok, chyba największy ból juz mam.za sobą, teraz juz lepiej i mam zacząć sie przekręcać na boki. Malutka byla ze mną ponad 3 godziny, do piersi przystawili mi tylko po cc , jutro juz ma byc caly dzien ze mną. Dziewczyny, jestem mamą:)
Cudo malenkie:) gratulacje!!

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Cudna :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :) a my dzisiaj byliśmy na badaniach prenatalnych III trymestru. Dzisiaj 29w0d nasza mała kruszynka już nie jest taka mała i wazy 1336 g. Wszystko bardzo dobrze [emoji5] łożysko, przepływy i cała reszta ok. Jutro mamy wizytę u gina prowadzącego i mam małego stracha bo wyniki z krwi ciagle się pogarszają [emoji20] wcześniej brałam 2 tabletki sorbiferu, ale wyniki spadały to gin zmienił mi na 2 tabletki tardyferonu i citropepsin na lepsze wchłanianie żelaza. Zlecił tez na jutro żelazo, ferrytyne, d-dinmery plus standard czyli mocz i morfologia zrobiłam jeszcze crp. I tak morfologia znowu się pogorszyła, żelazo i ferrytyna w normie, d-dimery coś ok 650 czyli podwyższone, crp ok 55 tez podwyższone i w moczu ciała ketonowe 3+ (a jadłam przed snem, ciężar moczu tez ok- wiec to nie słabe nawodnienie). Zobaczymy co jutro powie. A to nasz mały bączek
96abc95814283dc77daeed6c0d1823e5.jpg
43469e15c43f12da5b424a747a458055.jpg
Nasza żabcia będzie się nazywała Zoja, wiec proszę o dopisanie do kalendarza :)

Martka gratulacje [emoji255] wspaniała [emoji7] Zdrówka dla Was [emoji255]

reklama
Do góry