reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Więc tak mala 3440 i 56 cm :) 10 pkt. Urodziła się o 13:33. Jest niesamowita, wcale nie płacze tylko śpi i słodko pomrukuje :)
Ja w trakcie cc troche zasłabłam, wymiotowałam ( w sumie nie mialam czym wiec tylko mnie szarpało) pozniej juz ok, chyba największy ból juz mam.za sobą, teraz juz lepiej i mam zacząć sie przekręcać na boki. Malutka byla ze mną ponad 3 godziny, do piersi przystawili mi tylko po cc , jutro juz ma byc caly dzien ze mną. Dziewczyny, jestem mamą:)

Załączniki

• V__BE75(1).jpg
    V__BE75(1).jpg
    164,4 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Więc tak mala 3440 i 56 cm :) 10 pkt. Urodziła się o 13:33. Jest niesamowita, wcale nie płacze tylko śpi i słodko pomrukuje :)
Ja w trakcie cc troche zasłabłam, wymiotowałam ( w sumie nie mialam czym wiec tylko mnie szarpało) pozniej juz ok, chyba największy ból juz mam.za sobą, teraz juz lepiej i mam zacząć sie przekręcać na boki. Malutka byla ze mną ponad 3 godziny, do piersi przystawili mi tylko po cc , jutro juz ma byc caly dzien ze mną. Dziewczyny, jestem mamą:)
Cudo malenkie:) gratulacje!!

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Cudna :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :) a my dzisiaj byliśmy na badaniach prenatalnych III trymestru. Dzisiaj 29w0d nasza mała kruszynka już nie jest taka mała i wazy 1336 g. Wszystko bardzo dobrze [emoji5] łożysko, przepływy i cała reszta ok. Jutro mamy wizytę u gina prowadzącego i mam małego stracha bo wyniki z krwi ciagle się pogarszają [emoji20] wcześniej brałam 2 tabletki sorbiferu, ale wyniki spadały to gin zmienił mi na 2 tabletki tardyferonu i citropepsin na lepsze wchłanianie żelaza. Zlecił tez na jutro żelazo, ferrytyne, d-dinmery plus standard czyli mocz i morfologia zrobiłam jeszcze crp. I tak morfologia znowu się pogorszyła, żelazo i ferrytyna w normie, d-dimery coś ok 650 czyli podwyższone, crp ok 55 tez podwyższone i w moczu ciała ketonowe 3+ (a jadłam przed snem, ciężar moczu tez ok- wiec to nie słabe nawodnienie). Zobaczymy co jutro powie. A to nasz mały bączek
96abc95814283dc77daeed6c0d1823e5.jpg
43469e15c43f12da5b424a747a458055.jpg
Nasza żabcia będzie się nazywała Zoja, wiec proszę o dopisanie do kalendarza :)

Martka gratulacje [emoji255] wspaniała [emoji7] Zdrówka dla Was [emoji255]

reklama
Do góry