Kanał rodny zamknięty, szyjka 35 mm., moja kruszynka znowu ziewała Poza tym wszystko o.k. Mam odstawić witaminy, bo wg. usg jestem w 27 tyg. ciąży i moja kruszynka waży 1065g. Lekarz mówi, ze wyniki mam super, więc mogę je odstawić..Trochę się boję, że to wpłynie na rozwój mojego Maleństwa...
reklama
Ale to dziewczynka, musi być mniejsza i delikatniejszaMoja tydzień temu miała 2700 - kruszynka przy Waszych.
Zobaczymy jak u Martki będzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liczę na to mam nadzieję że nie będzie miał więcej niż 3500No wiesz różnie to bywa z ta waga. Może być i tak ze z mniejszą waga się urodzi
Dziwne że witaminy każe ci odstawić przecież to ważny elementKanał rodny zamknięty, szyjka 35 mm., moja kruszynka znowu ziewała Poza tym wszystko o.k. Mam odstawić witaminy, bo wg. usg jestem w 27 tyg. ciąży i moja kruszynka waży 1065g. Lekarz mówi, ze wyniki mam super, więc mogę je odstawić..Trochę się boję, że to wpłynie na rozwój mojego Maleństwa...
lile
Fanka BB :)
Na rozwoj nie wplynie. Generalnie witaminy sa bardziej dla Ciebie.. ciaza dziala troche jak pasozyt, jak potrzebuje czegos to bierze - a matce sie robia niedobory . Ja bym nie odstawiala, bo to takie ubezpieczenie wlasnego zdrowia.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
hehe tak tak, moja pierwsza miała 4kgAle to dziewczynka, musi być mniejsza i delikatniejsza
Nikaaa
Foteliki z wózkiem 3w1 nie mają atestów. Dlatego zawsze lepiej kupować osobno.Lily pisz zawsze to ci myslisz bo tak najlepiej ,nie jestem osoba ktora sie obraza))
Ten wozek jest kupiony w sklepie,musi miec wszystko skoro jest w sprzedazy
W sumie niewiem jakie testy ....pasy ma beZpieczenstwa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Martka?
reklama
lile
Foteliki z wózkiem 3w1 nie mają atestów. Dlatego zawsze lepiej kupować osobno.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba ze kupijesz wozek maxicosi :-)