reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kanał rodny zamknięty, szyjka 35 mm., moja kruszynka znowu ziewała ;) Poza tym wszystko o.k. Mam odstawić witaminy, bo wg. usg jestem w 27 tyg. ciąży i moja kruszynka waży 1065g. Lekarz mówi, ze wyniki mam super, więc mogę je odstawić..Trochę się boję, że to wpłynie na rozwój mojego Maleństwa... :(

reklama
Kanał rodny zamknięty, szyjka 35 mm., moja kruszynka znowu ziewała ;) Poza tym wszystko o.k. Mam odstawić witaminy, bo wg. usg jestem w 27 tyg. ciąży i moja kruszynka waży 1065g. Lekarz mówi, ze wyniki mam super, więc mogę je odstawić..Trochę się boję, że to wpłynie na rozwój mojego Maleństwa... :(
Dziwne że witaminy każe ci odstawić przecież to ważny element o_O

Na rozwoj nie wplynie. Generalnie witaminy sa bardziej dla Ciebie.. ciaza dziala troche jak pasozyt, jak potrzebuje czegos to bierze - a matce sie robia niedobory ;). Ja bym nie odstawiala, bo to takie ubezpieczenie wlasnego zdrowia.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Lily pisz zawsze to ci myslisz bo tak najlepiej ,nie jestem osoba ktora sie obraza;)))
Ten wozek jest kupiony w sklepie,musi miec wszystko skoro jest w sprzedazy
W sumie niewiem jakie testy ....pasy ma beZpieczenstwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Foteliki z wózkiem 3w1 nie mają atestów. Dlatego zawsze lepiej kupować osobno.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry