Flandi
Fanka BB :)
Pisanka to termin cc tak?Flandi możesz mi wpisać termin 6.12.2016 póki co ...może dotrwam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisanka to termin cc tak?Flandi możesz mi wpisać termin 6.12.2016 póki co ...może dotrwam
Chyba każda z nas już na końcu więcej ma dziwnych myśli niż to konieczneJa mam dom nieprzygotowany więc niech jeszcze siedzi
A tak serio to mam nadzieję, ze jutro przejdzie, chyba nie może mi się nic rozwierać jak mam krążek...
We wtorek wizyta na szczescie
Hahaha oj nie wiem ale wpadaj17+6, jak sie nie uspokoi to pojade. Macie wolne miejsca, Pisanka?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm mam ubranka i kolyski. i torbę spakowana.a tak to dupa. zamówię prześcieradła jeszvze do kołyski rozki mam pościeli nie bd miała wiec tylko prześcieradła. jakieś ozdoby jak bd juz z dziećmi niestety fundusze się skończyłyNie zazdroszczę pobytu w szpitalu,masz już wszystko gotowe w domu na przyjęcie dziewczynek?
Tak podobno ale zobaczymy. wstępnie wpisac możesz :*Pisanka to termin cc tak?