reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Agatek na wątku amniopunkcja robić czy nie - chyba tak się nazywa tam pisala. Bo nie wiem czy pisać tak czy lepiej żebyś sama przeczytała. Niestety smutna wiadonosc
https://www.babyboom.pl/forum/temat/amniopunkcja-robic-czy-nie.16437/page-331
Jezu nic nie wiedziałam, widziałam wpis ale myślałam że chodzi może o kogoś z rodziny np babcię a ja wpis przegapiłam
Aniu tak bardzo mi przykro, tule cię mocno wierzę że twoje maleństwo wróci do ciebie w odpowiednim momencie

reklama
No to może nie będzie źle i jutro do domku wypuszcza :D
Jutro napewno nie bo rano jeszcze zastrzyk na płuca no i muszą sprawdzić jak zachowuje się macica bez kroplówki więc myślę że najwcześniej we wtorek a tak naprawde chciałabym zostać do środy bo wtedy będzie moja lekarka więc mogę wyjść w czwartek rano :p

Jutro napewno nie bo rano jeszcze zastrzyk na płuca no i muszą sprawdzić jak zachowuje się macica bez kroplówki więc myślę że najwcześniej we wtorek a tak naprawde chciałabym zostać do środy bo wtedy będzie moja lekarka więc mogę wyjść w czwartek rano :p
Aha. No to dobrze przynajmniej będzie juz wszystko wiadomo. A ogólnie skurcze się uspokoily?

Ostatnia edycja:
Ewelin przeziebienie na szczescie mija, ale myslalam ze wkoncu pojedziemy na IP, bol glowy osiagnal swoje maksimum... Teraz biore cos takiego jak ketonal i jakos fukncjonuje...
Dzieci dobrze, mlody je i rosnie, w zastraszajacym tempie :D a starszy szaleje ze ja nie mam pojecia skad on ma tyle sily :)

Ewelin przeziebienie na szczescie mija, ale myslalam ze wkoncu pojedziemy na IP, bol glowy osiagnal swoje maksimum... Teraz biore cos takiego jak ketonal i jakos fukncjonuje...
Dzieci dobrze, mlody je i rosnie, w zastraszajacym tempie :D a starszy szaleje ze ja nie mam pojecia skad on ma tyle sily :)
Ketonal jest dobry. Brałam go zawsze jak mialam @
No to dobrze ze apetyt ma :) wiec nie masz problemu żeby jadł :) a bo taki wiek ze ma siłe na wszystko :) poczekaj jak młodszy podrosnie i obaj będą szaleć :D

Ketonal jest dobry. Brałam go zawsze jak mialam @
No to dobrze ze apetyt ma :) wiec nie masz problemu żeby jadł :) a bo taki wiek ze ma siłe na wszystko :) poczekaj jak młodszy podrosnie i obaj będą szaleć :D
Az sie boje co to bedzie, teraz nasz pierworodny potrafi zrobic taaaaki sajgon :D Wogole jak sie bawi czy sam czy z nami to jest tak glosno, a jak wszystko sie pomnozy razy dwa to ja nie wiem co to bedzie. Teraz pt, sob, ndz siedzielismy wszyscy w domu i dzisiaj mowilam do meza ze sie ciesze ze on idzie jutro do pracy, a mlody do przedszkola to wkoncu odpoczne w ciszy i spokoju i wkoncu poczytam :D

Nic się nie martw :) ja też się niecierpliwiłam, bo już natychmiast chciałam poczuć ruchy [emoji6] tak już chyba baby mamy [emoji12]
17tc - piękny wynik [emoji173]️ dopisać Cię Anetka do kalendarza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście dopisać ale zaburze chyba kolorki 18 kwietnia - chlopczyk

NOWE MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista [emoji173]️

Weekend bez wizyt, ale nadal trzymamy kciukasy za wszystkie mamusie!!!

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!

TeQuila spokoju i szybkiego wyjścia do domku! Niech skurcze idą precz, a Alan jeszcze posiedzi w brzuszku <3
AniaCh wyrazy współczucia z powodu Twojej straty [*]
Martini witamy syneczka na świecie <3 Kinia witamy córcię :) Tola32 - witamy i bliźniaki <3
Olusja1987 - ODLICZAMY! I czekamy na wieści :)
Strawbelka - martwimy się o Ciebie, zniknęłaś nam :( daj znać choć na priv czy wszystko ok!

LISTOPAD
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę

16: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
16: Natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Katharina203 - wyniki Pappa
19: Pisanka89 - wizyta i wyznaczenie daty cc
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
24: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
01: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3
21: Butterfly1331 - usg prenatalne II trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.11.2016 - Olusja1987: Wiktorek cc

07.12.2016 - Martka83: Ida cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
27.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś

28.03.2017 - Natula: dziewczynka
05.04.2017 - Husann: Jakub (na 89%)
18.04.2017 - Atena33: chłopiec

21.04.2017 - Lile: ?&?
14.05.2017 - Katharina203: ?

15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry