Uspokoiły sie ale od 25godz jestem pod kroplówką teraz byłam wziąść prysznic i dostałam kolejną także znowu nocka na czujuAha. No to dobrze przynajmniej będzie juz wszystko wiadomo. A ogólnie skurcze się uspokoily?
reklama
Atena33
Fanka BB :)
Spokotylko zmień z Aneta na Atenaa zaburzaj ile chcesz hehe, jak mam Cię gdzieś na wizyty dopisać też to tylko zgłaszaj
pisanka89
Stresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjce w sb robie a'la baby shower a raczej spotykam się z koleżankami pod tym pretekstem bo ciężko nam się zebrac. A teraz tym bardziej.Pisanka powodzenia na wizycie
ewelin86
Hehe nie martw się szyjka bd piękna i zamknięta słuchaj każdy pretekst na spotkanie jest dobryStresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjce w sb robie a'la baby shower a raczej spotykam się z koleżankami pod tym pretekstem bo ciężko nam się zebrac. A teraz tym bardziej.
Super, napewno dostaniesz mnóstwo pięknych prezentówStresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjce w sb robie a'la baby shower a raczej spotykam się z koleżankami pod tym pretekstem bo ciężko nam się zebrac. A teraz tym bardziej.
Ja nie będę mieć takiego przyjęcia, zazdraszczam
Flandi
Spokotylko zmień z Aneta na Atena
Gapa ze mnie już poprawione - sorki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
reklama