reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A czemu masz zle przeczucie? Nie mysl yak wszystko jest dobrze. Dziewczyny pewnie już 2kg ważą.
Tez powiem Cię. .. grudzień przybadz szybciej
Myślę że max 1700 bo na tydzień 100 gram niecałe przybieraly. Mi waga juz stanęła od miesiąca mam nadzieje ze osiagnelam swój max. Jest 18 kg na plusie waga początkowa 67 a brzuch taki :)
received_1591396004219480.jpeg

Załączniki

• received_1591396004219480.jpeg
    received_1591396004219480.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 342
reklama
TeQuila i jak tam dziś? Z Alankiem wszystko będzie dobrze. Jest dzielny i jeszcze chce zostać w brzuszku

Husan mi już nic nie pomaga :( a najgorsze jest to że ja ze zgaga wstaje i nawet uniesienie wyżej głowy nic nie daje :( jeszcze w nocy tak się źle czułam ze szok.
Dzięki,po kroplówce miałam 4 skurcze do północy, potem badanie tętna, sen,od trzeciej rano już nie śpię i było jeszcze 6 skurczy, teraz cisza, zobaczymy co wyjdzie na ktg, póki co mam kroplówkę, dostałam tabletki i drugi zastrzyk sterydów na płuca

TeQuila i jak tam dziś? Z Alankiem wszystko będzie dobrze. Jest dzielny i jeszcze chce zostać w brzuszku

Husan mi już nic nie pomaga :( a najgorsze jest to że ja ze zgaga wstaje i nawet uniesienie wyżej głowy nic nie daje :( jeszcze w nocy tak się źle czułam ze szok.
Podobno wypicie przed śniadaniem szklanki wody z łyżka stołowa miodu zapobiega zgadze

Myślę że max 1700 bo na tydzień 100 gram niecałe przybieraly. Mi waga juz stanęła od miesiąca mam nadzieje ze osiagnelam swój max. Jest 18 kg na plusie waga początkowa 67 a brzuch taki :) Zobacz załącznik 782574
Jaki zgrabniutki brzuszek masz, śliczny :) a dziewczynki napewno już troszkę przybrały i poczekaja jeszcze w brzuszku na odpowiedni czas, będzie wszystko dobrze

Myślę że max 1700 bo na tydzień 100 gram niecałe przybieraly. Mi waga juz stanęła od miesiąca mam nadzieje ze osiagnelam swój max. Jest 18 kg na plusie waga początkowa 67 a brzuch taki :) Zobacz załącznik 782574
Dzisiaj na obchodzie lekarz powiedział że jak Dzidziuś jest malutki i chce się go troszkę podtuczyć to trzeba jeść dużo jajek na twardo i jeść naturalny miód

Dzisiaj na obchodzie lekarz powiedział że jak Dzidziuś jest malutki i chce się go troszkę podtuczyć to trzeba jeść dużo jajek na twardo i jeść naturalny miód
Jajka jem prawie codziennie a miód litrami tata ma pszczoły i już mu przez 5 dni zjadłam prawie litrowy sloik :D jem tez orzechy do tluszczy dużo a tak to nie mam pomysłu ale dziękuję to jajka będę jadła chociaż 2 dzinnie :)

reklama
Do góry