reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Iga to juz niedługo :-) super

Anika ja miałam takie stawiania brzucha i ktg rejestrowało je jako skurcze. Z tym ze ja ich miałam kilka dziennie a jak masz 2-3 to prawdopodobnie masz te niegroźne. Sprawdzaj sobie po czym masz stawiania, ja np czesto miałam jak miałam pełny pęcherz albo za duzy wysiłek. Warto wiedzieć kiedy sie pojawiają. Magnez powinien je wyciszać.

Ja brałam wit D na własna rękę w dawcę 2200j (oprócz tego pewnie była tez w witaminach dla ciezarnych)

reklama
Witam wszystkie e-Ciocie :tak:
06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!:D

06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!:D
Ale nam strachu napedzilas tym milczeniem :p ale najważniejsze że się w końcu odezwałaś i że wszysko jest ok:-) Gratuluję!!! Dużo zdroweczka dla chłopaków i samych szczęśliwych chwil :-) nie obrazimy się jak prześlesz jakąś fotkę swoich cudów :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesia gratulacje!!! Buziaki dla maluszkow! Miałaś cc czy SN? Bo już nie pamiętam i przy okazji masz kopniaka :p

CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

Kciuki za prenatalne! Cudnych widoków!!!
16: Ewelin86 - badania prenatalne
16: Kasia_Basia - badania prenatalne

17: koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: gosia321 - betowanie
17: Truskawka89 - criotransfer
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe!
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 

reklama
Witam :-)

po mojej długiej nieobecności zjawiłam się, bo jak wieść niesie TeQuila będzie Mamą :-) TeQuila bardzo bardzo się cieszę i gratuluje!

i pozdrawiam wszystkie Mamy które znam i których nie znam

Do góry