reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja biorę też Wit D i jod a na głowę kompres. Mój gin i położna mówią że nam leżeć. Lekarz ze szpitaka że odpoczywac ale nie trzeba być przykutym do lozka. No i co ja mam o tym myśleć. W sumie tak sobie myślałam że kręgosłup przestanie bolec to wezmę pieska i wyjdę na ławkę chociaż ale nie wiem ;/ póki co leżę póki nie przestanie boleć
anika11
A bierzecie witaminę d?
ja biorę zestaw witamin i w nim mam własnie witD
Ja chyba odpuszczę duże porcje bobu bo po ostatniej "akcji balon" mam dosyćJa rano biorę femibion do 12 tyg skończę go kupie inny ten już na większą ciążę a wieczorem biorę pregna plus z jodem zelazem Wit d.
Bób mi chyba stawia Sue w żołądku czuje balona
pisanka89
Odpuść mogę Ci powiedzieć że był dobry ale teraz żołądek mam jak balooon. ja w tym pregna mam 2000j tyle kazała endoJa chyba odpuszczę duże porcje bobu bo po ostatniej "akcji balon" mam dosyć
reklama
pisanka89
Mu akurat gin polecał pregna plus i jeszvze coś ale nue pamiętam. Ja dopiero tydzień biorę Wit d mam nadzieję że nie za późno. W pt prenatalne nie mogę się doczekać i jednocześnie się boje. A Czesia to powinna bana dostaćFemibion jakiś popularny, ja też biorę, ciekawe czy taki dobry czy takie dobre profity lekarze polecając go mają