reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie tylko sen pomagał na ból głowy, bo nie chcialam nic brać. A sen mi zawsze pomaga. Właśnie teraz głowa mnie zaczęła bolec.
podobno głowa tez boli z małej ilości przyjmowania płynów. Dlatego staram się dużo pić w ciągu dnia

reklama
Ja biorę też Wit D i jod a na głowę kompres. Mój gin i położna mówią że nam leżeć. Lekarz ze szpitaka że odpoczywac ale nie trzeba być przykutym do lozka. No i co ja mam o tym myśleć. W sumie tak sobie myślałam że kręgosłup przestanie bolec to wezmę pieska i wyjdę na ławkę chociaż ale nie wiem ;/ póki co leżę póki nie przestanie boleć

Ja rano biorę femibion do 12 tyg skończę go kupie inny ten już na większą ciążę a wieczorem biorę pregna plus z jodem zelazem Wit d. :)
Bób mi chyba stawia Sue w żołądku czuje balona :D

reklama
Femibion jakiś popularny, ja też biorę, ciekawe czy taki dobry czy takie dobre profity lekarze polecając go mają :p
Mu akurat gin polecał pregna plus i jeszvze coś ale nue pamiętam. Ja dopiero tydzień biorę Wit d mam nadzieję że nie za późno. W pt prenatalne nie mogę się doczekać i jednocześnie się boje. A Czesia to powinna bana dostać :p

Do góry